Flyg till Stockholm

redan från 847 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Stockholm
Malmö
12 jul (tors)
Norwegian
Direkt flyg
Stockholm
14 aug (tis)
Ryanair
847 kr
Malmö
19 aug (sön)
Norwegian
Direkt flyg
Stockholm
20 aug (mån)
Ryanair
847 kr
Malmö
01 sep (lör)
Norwegian
Direkt flyg
Stockholm
04 sep (tis)
Ryanair
847 kr
Malmö
02 sep (sön)
Norwegian
Direkt flyg
Stockholm
05 sep (ons)
Ryanair
847 kr
Malmö
06 sep (tors)
Norwegian
Direkt flyg
Stockholm
11 sep (tis)
Ryanair
847 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Stockholm

Billiga flyg till Stockholm

Stockholm

Tack vare Stig Larsson har intresset ökat för Stockholm och associeras som ”kallt, vackert och lite läskigt”. Du kanske söker flyg inrikes? Det finns många skäl att besöka Stockholm. Sveriges huvudstad är både coolt och vackert, känd för sitt mode, kök, design och skärgård är en populär turistdestination. Här gillar man fika några gånger om dagen och bada mitt i stad, för vattnet är väldigt rent. Funderar du fortfarande på sista minuten resor billigt? Jämför flyg och hitta weekendresor billigt nu. Hitta billiga flyg till Stockholm idag!

Vasamuseet i Stockholm

Det statliga museet Vasamuseet är det mest besökta museum i Skandinavien och ligger på Södra Djurgården. På detta museum finns Regalskeppet Vasa som kantrade och sjönk utanför Stockholm året 1628 och som bärgades först 1961. Skeppet är det enda i världen bevarade skepp från 1600-talet

Tunnelbanan i Stockholm

Många beskriver Stockholm tunnelbana som ”världens vackraste” och man gillar särskilt den typiska Svenska simpla designtekniken med moderna mosaiker, skulpturer och installationen så hitta billiga flyg till Stockholm. Detta 109 kilometer långa tunnelbanesystemet med över 100 stationer invigdes 1950 och är fördelat på de tre delsystemen Röda, Gröna och Blåa linjen.

Stockholms Södermalm

Vogue tidningen listade Södermalm på tredje plats på sin lista över de coolaste stadsdelarna. De gillade särskilt modehuset Acne Dagmar, Rodebjer som alla ligger på Söder där vintage och minimalism finns det gott om. Hitta billiga flyg till Stockholm och njut av minimalismen. Särskilt SoFo är platsen där du hittar svenskt mode och designaffärer inte tala om mysiga caféer och restauranger. Södermalm är en avkopplad men samtidigt trendig, kreativ och cool plats för alla. På Monteliusvägen och Fjällgatan är finns stans bästa utsiktsplatser du inte får missa. Är du konstintresserad? Bege dig till Hornsgatspuckeln där konstgallerier finns. Hitta billiga flyg till Stockholm!

Stockholms Östermalm

Östermalm är Stockholm mest ”fashionabla” stadsdel som förknippas med exklusiva bostadskvarter och med de flesta nattklubbarna i hela Stockholm. Stockholm mest luxuösa bostadsområde befinner sig just här, på Biblioteksgatan med exklusiva skandinaviska märken och kända märken. Önskar du bara ta en promenad och beundra omgivningen rekommenderar vi en promenad längs Strandvägen med sin vackra utsikt över vattnet och fina byggnader. Hitta billiga flyg till Stockholm - du får inte missa att besöka Östermalmshallen som garanterar spännande upplevelser – köttdiskar med fisk och skaldjur till frukter och annat gott finns här.

Friluftsliv i Stockholm

Det finns inte många städer i världen som garantera rent badvatten mitt i stan som Stockholm. Här finns många fina klippor och stränder. Några platser att besöka för detta är Långholmens bad, Smedsuddsbadet, Brunviksbadet eller Fredhällsbadet. Dessa badplatser är populära bland familjer och erbjuder fin brygga och strand, stor gräsmatta, duschar, toaletter och caféer.

Eller varför inte upptäcka Stockholm på cykel? Hitta billiga flyg till Stockholm! Det smidigaste sättet att ta sig fram på är just på cykel eftersom stan har fantastiska cykelbanor och gör det enkelt att ta sig fram på mellan öarna. Du kan hyra en cykel från City Bike på 110 olika platser i Stockholm som har öppet mellan april och oktober, enklast är att köpa ett tredagarskort.

Ett annat sätt att upptäcka Stockholm är från en kajak. Hyr en kajak och paddla mellan Stockholms öar och upptäck bland annat Gamla Staden och Stadshuset. Hitta bästa flyg och boka billiga flygbiljetter till Stockholm om du är sugen på att upptäcka Stockholms natur.

Friluftslivet är ett gratis och roligt sätt i kombination med dina lågprisresor att upptäcka staden på. Hitta flygbiljetter inrikes och boka billiga resor för två! Boka billiga flyg till Stockholm!

Stockholms Kungliga slott

Är du i Stockholm är ett besök på Kungliga Slottet obligatoriskt. Det är ett av Europas största slott och är Konungens officiella residens, öppet för allmänheten med tre museer med kunglig historia. Slottet är en kombination av arbetsplats, representationsbostad och monument som byggdes på 1700-talet i italiensk barockstil. Upptäck här slottets interiör från 1700-och 1800-talet, kungliga dräkter och utrustningar, utställningar och porträttmålningar. Se Ordenssalarna och Rikssalen med drottning Kristinas tron.

Gamla stan i Stockholm

Gamla stan är Stockholm charmigaste stadsdel och historiska centrum, kallades Staden mellan broarna fram till 1980-talet och ligger på Stadsholmen så boka billiga flyg till Stockholm och upptäck Stockholm. De flesta husen här är från 1600- och 1700-talet och här bor mindre än 3000 människor. Gamla stan är perfekt för promenader för här finns många promenadstråk och erbjuder mysiga caféer, restauranger, turistbutiker och museer.

Stortorget i Stockholm

Stortorget i Stockholm är Sveriges äldsta torg och är beläget i Gamla stan. Detta var till en början en centralpunkt från vilken staden växte fram kring och här fanns sedan 1300-talet i nästan 400 år stadens rådstuga. Här finns förutom många trevliga restauranger bland annat det kända Stortorgets brunn och Börshuset från 1700-talet som inrymmer Nobelmuseet

Djurgården i Stockholm

Djurgården är en ö och Stadsdel i Stockholm. Här finns många sevärdheter och fin natur med många gamla träd. Här finns museer, parkområden, villor och institutioner. Dock den populäraste turistattraktionen här är Gröna Lund och Skansen så vänta inte och boka billiga flyg till Stockholm idag!

Stockholms Gröna Lund

På detta nöjesfält finns inte bara åkattraktioner utan även scener, teater och uppträdanden. Här har många kända artister spelat; ABBA, Paul McCartney, Jimi Hendrix, Lady Gaga, Alice Cooper är några namn. Gröna Lund öppnades 1883 och har öppet mellan april och september. Spana därför in billiga resor i april och hitta en weekendresa billigt hit.

Skansen i Stockholm

Skansen djurpark i Stockholm är ett friluftsmuseum och djurpark som invigdes 1891. I början fanns på Skansen hundar, renar, gäss, höns, ankor, getter men under följande år införskaffades valrossar och näsbjörnar. Idag finns främst Skandinaviska djur på Skansen. Söker du billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget! I Stockholm finns så mycket mer än bara Skansen museet att upptäcka.

ABBA museum i Stockholm

Abba är Sveriges mest framgångsrika musikgrupp och Sveriges stolthet, en av världens mest uppskattade musikgrupp med över 370 miljoner sålda skivor världen över. I detta museum kan du upptäcka musikgruppens kläder, musik, texter, filmer och historia. Vad väntar du på? Boka billiga flyg till Stockholm och upptäck ABBA-museet.

Moderna Museet i Stockholm

Museet öppnade 1958 på Skeppsholmen och är ett centrum för svensk och nordisk samtida konst med samlingar av fotografier, skulpturer, måleri, konstfilmer från 1900-talet. Museet som är en statlig förvaltningsmyndighet har i uppgift att samla och visa konsten från 1900-och 2000-talet

Stockholms Naturhistoriska Riksmuseum

Naturhistoriska Riksmuseet i Stockholm etablerades 1819 och är ett geologiskt och biologiskt museum med fri entré. Här finns en IMAX-biograf och ett planetarium. Om du är nyfiken på människans och jordens utveckling, djuren och naturen måste du komma hit och få se alla utställningar. Väldigt spännande ställe värt att besöka! Stockholm är ett toppenval för weekendresor sista minuten så boka flyg och hotell och börja upptäcka Stockholms skatter.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Stockholm

Billiga flyg till Stockholm startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Stockholm:

Du kan flyga till Stockholm från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Stockholm från följande länder: