Flyg till Rom

redan från 765 kr
26 mar 02 apr Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Rom
Göteborg
08 apr (sön)
Ryanair
Rom
11 apr (ons)
Ryanair
Direkt flyg
765 kr
Stockholm
26 mar (mån)
Ryanair
Rom
31 mar (lör)
Ryanair
Direkt flyg
856 kr
Stockholm
09 apr (mån)
Ryanair
Direkt flyg
Rom
18 apr (ons)
Ryanair
876 kr
Stockholm
15 apr (sön)
Ryanair
Rom
17 apr (tis)
Ryanair
Direkt flyg
896 kr
Stockholm
23 apr (mån)
Ryanair
Direkt flyg
Rom
26 apr (tors)
Ryanair
906 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Rom

Billiga resor till Rom

Rome

Besök ljuvliga huvudstaden av Italien, detta är staden som är full av spektakulära sevärdheter som bland annat Colosseum, Pantheon och Peterskyrkan, hitta billiga flyg till Rom! Många restauranger som bjuder på italienskt kök, inte tala om de mysiga caféerna vid varje gatuhörn på varje torg. Rom är en perfekt weekendresa så boka flygbiljetter hit!

Promenera genom Rom och upptäck stadens förflutna. Besök Mattatoio i distrikten Testaccio – detta var till 1970-talet stadens största slakteri men har nu omvandlats till ett komplex av modernt konstgalleri, musikskola, arkitektskola, organisk matmarknad och en stor gräsbevuxen plats där barn leker, och vuxna umgås, eller fikar vid caféerna bredvid. Besök några konstutställningar här eller bara upptäck gratis de tuffa väggmålningarna, installationerna, ost-smakning eller improviserade konserter av studenter från musikskolan. Denna plats är mycket speciell och vissa delar har ännu inte utvecklats och lämnats som de var vilket ger en industriell känsla och påminner om Roms andra betydelsefulla byggnader. Är du ute efter billiga resor Europa kan Rom vara ett bra val! Flyg sista minuten hit! Hitta billiga flyg till Rom.

Santa Maria Basilikan i Rom

Hitta billiga flyg till Rom och upptäck Basilikan som grundades år 432 och är helgad åt Jungfru Maria. Santa Maria basilikan är en av Roms fyra patriarkala kyrkor där utsidan är dekorerad av mosaik från 1300-talet och ger ett mycket vackert intryck, värd att besöka och känna friden och varva ner i basilikan.

Colosseum i Rom

Roms kanske mest besökta monument med 6 miljoner varje år och är en antikamfiteater där många avrättningar, gladiatorspel och skådespel hölls och rymde hela 55 000 åskådare på arenan! Byggnaden har en omkrets på 524 meter. Efter Romerska rikets fall slutade Colosseum användas som kom senare att bli en begravningsplats och därefter ett slott. På 800-talet var Colosseum med om en jordbävning som förstörde många dess delar och på 1400-talet började man ta av Colosseums marmor och annat material för att bygga andra byggnader. Av dessa delar byggdes till stora delar bland annat Palazzo Barberini, Palazzo Venezia och till och med S:t Peterskyrkan. Du kan boka billiga gruppresor till Rom inclusive en guidad tur i Colosseum. Hitta billiga flyg till Rom!

Monti i Rom

Monti är en av Roms trendigaste stadsdelar och ligger på sluttningen mellan Via Cavour och Via Nazionale som en gång i tiden var en laglös och fattig stadsdel som nu har blivit en hipp och trendig stadsdel så hitta billiga flyg till Rom idag.

Torget Bar del Fico vid Piazza del Fico i Rom

Det lilla torget Bar del Fico vid Piazza del Fico som på ena sidan har konstgalleri och på andra sidan klädaffär. Hitta billiga flyg till Rom och upptäck det fina torget. På torget står ett Fikonträd som gett torget dess namn och under det trädet sitter ofta äldre män och spelar schack. Bar del Fico är en populär bar som finns här med ett häftigt interiör som liknas vid fransk bohemia från 1930-talet så tveka inte och sök resor hit för att uppleva det vackra torget Bar del Fico.

Katt-fristaden i Rom

I Torre Argentinas ruiner kommer du träffa på många katter som började samlas här när arkeologerna började gräva i ruinerna. I början började man mata katterna då och då men med tiden började fler katter samlas och 1990 blev det en formell handling. Idag kommer många nyfikna turister och invånare för att mata och kela med katterna.

Besök en vintage marknad

Inte långt från Colosseum finns Monti som är ett hippt kvarter. Boka billiga flyg till Rom nu. Här hålls varje helg en marknad i konferenssalen på Grand Hotel Palatino sedan 2009. Här hittar du en blandning av modern kreativitet och vintage mode. Här finns allt från prydnadssaker till möbler, retro-kläder, banbrytande designers och mycket mer. I Mercanto Monti trakterna finns även andra fristående butiker och gallerior. Jämför flygpris och hitta flygbiljetter hit och upplev ett alternativ till dyra märkesvaror.

Njut av en gratis film under himlen i Rom

Vackra parken Villa Borghese är ett resultat av ett ambitiöst projekt året 2001 som förvandlade en övergiven paviljong till en fin plats för den vita duken. Är du ett stort fan av filmer får du absolut inte missa detta ställe – med en fantastisk projektionsutrustning gör den stället till en av de mest moderna biografer. Ofta hålls här särskilda presentationer dit kända regissörer, producenter och stjärnor kommer som du har en chans att mingla med. Planerar du en weekendresa billigt? Res billigt och ta del av en av de många gratis aktiviteter i Rom!

Fika i Rom

Drick gärna här den kända italienska espresson. Du kommer säkert ofta bli tillfrågad om du önskar ta med dig en kaffe i en pappersmugg eftersom Italienare, till skillnad från andra kulturer som gillar att smutta länge på sitt stora kaffe, föredrar att dricka det snabbt, som ett glas vatten när man är törstig, och det ska gå fort. Kaffet är dock viktigt och det ska vara av hög kvalitet och tillagad på bra sätt. Kaffevarainter finns det också många av, Caffè macchiato, Corretto-espresso med likör, Marocchino-espresso, Ristretto- espresso är några exempel. Boka sista minuten med hotell och koppla av med en kaffe på plats här i Rom. Hitta billiga flyg till Rom och ha en italiensk fika i Rom.

Dricka i Rom

Du kan inte missa att njuta av gott vin när du är i Rom – en karaff av husets vin är populär dryck till maten och ofta mycket billigare än öl. Så beställ en Vino della Casa som betyder husets vin, antingen Vino bianco och betydr vitt vin eller vino rosso som är rött vin. Moretti och Peroni är två goda italienska ösorter. Letar du efter billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget! I vackra Rom kan du koppla av med en kopp kaffe i solen – har du kikat på billiga resor maj? Boka billiga flyg till Rom.

Pizza i Rom

Boka billiga flyg till Rom för självklart kan vi inte glömma pizzan som borde nämnas och smakas i Rom. Pizza al Taglio kan man jämföra med ”pizza-to-go” och är mycket populärt i Italien. Det är pizzabitar som köps på pizzerior, du kan välja i princip vilken storlek du vill ha på biten mellan alla möjliga sorters pizzor – Den mest kända Margherita, Caprese, Romana eller Puglilese är bara några sorter bland de många.

Shoppa i Rom

Shoppingmöjligheterna i Rom är nästan oändliga och något finns för alla plånböcker. Det finns butiker överallt i Rom allt från dyra märken till second-hand vintage på marknader. Via dei Condotti är den mest kända gatan i stan med dyra märkeskläder – Versace, Gucci och Armani är några exempel. Via del Corso gatan dock bjuder på mer varierat, dyra märkesbutiker med de billiga klädkedjorna. Via del Governo Vecchio kring Piazza navona erbjuder som kontrast det billigaste alternativen med sina vintage, antikvariat, second-hand kläder från 70-talet, skinnjackor och retrokläder men även mycket mer. Det finn säven outlets vid utkanten av Rom, två stycken är Valmontone och Castel Romano och är billigaste alternativen.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Rom

Billiga flyg till Rom startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Rom:

Du kan flyga till Rom från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Rom från följande länder: