Flyg till Riga

redan från 970 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Riga
Stockholm
08 sep (lör)
Ryanair
Riga
11 sep (tis)
Norwegian
Direkt flyg
970 kr
Stockholm
13 aug (mån)
Direkt flyg
Riga
16 aug (tors)
Norwegian
Direkt flyg
1001 kr
Stockholm
22 aug (ons)
Direkt flyg
Riga
23 aug (tors)
Norwegian
Direkt flyg
1001 kr
Stockholm
03 sep (mån)
Direkt flyg
Riga
07 sep (fre)
Norwegian
Direkt flyg
1001 kr
Stockholm
11 sep (tis)
Ryanair
Riga
13 sep (tors)
Norwegian
Direkt flyg
1031 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Riga

Billiga flyg till Riga

Riga

Lettlands huvudstad Riga som även kallas lilla Paris är en charmig stad som är perfekt för alla plånböcker – här kan du shoppa och äta gott för en billig peng. Hitta billiga flyg till Riga! Här bor trevliga människor som gärna hjälper dig om du skulle komma vilse. Förutom det finns god öl och mysiga caféer med uteserveringar på torget. Här finns även underbar historisk arkitektur. Riga är ett centrum av en blandning av kulturer som man kan se bland annat i restaurangerna som erbjuder mat från alla möjliga länder. Här kan du bli erbjuden i restaurangen ett gott vin eller något starkare av bartendern, uppleva fantastiska maträtter och ha en chans att utforska stadens alla museer, konstbutiker, utställningar. Det är värt att nämnas att i Riga får mycket kvalitet till ett bra pris. Riga är väldigt turistvänligt och de flesta inom turism-och tjänsteindustrin pratar inte bara engelska utan många andra främmande språk som tyska och ryska. Boka en billig sista minuten resa hit och koppla av i denna romantiska stad. Hitta billiga flyg till Riga!

Förutom att besöka Rigas vackra innerstad borde du boka in en dags utflykt utanför stadskärnan och upptäcka de närliggande naturparkerna Cesis, Sigulda, Rundale eller Jurmala som du kan få mer information om i turistinformationen. Ett besök till Riga kan bli en av den billigaste resan du gör på länge! När är det billigast att boka flyg? Hitta billiga flyg till Riga och gör en bokning.

Bli guidad i Riga

Det är värt att följa med på en guidad rundtur så att du får ut så mycket som möjligt av din vistelse och får reda på mycket intressant historia och få information om monument och arkitektur i staden. Söker du fortfarande billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg och boka flyg och hotell, billigaste flygstolarna i billgaste flyget! Njut av den fina stämningen i vackra Riga!

Res billigt i Riga

Res billigt i Riga och köp en spårvagnsbiljett som bara kostar några kronor. Även taxi och tåg är billiga men de flesta sträckorna i stan är promenadvänliga så hitta billiga flyg till Riga.

Gamla stan i Riga

Gamla stan i Riga är stadens äldsta del, den har växt fram i många århundraden och har alltid varit mycket skyddad och aktad av invånarna. Här finner du världens största samlingar av Jugendstilhus med sin fina arkitektur som karakteriserar Riga. De flesta kända jugendhusen finns på gatorna Alberta iela och Elizabetes. Stadens arkitektur är välbevarad och började byggas på 1200-talet så det är inte konstigt att staden har hamnat på UNESCO:s lista över världsarv. Låter detta intressant? Hitta billiga flyg till Rig.a Mitt i gamla stan står Domkyrkan från 1595 som idag används som konsertlokal. Har du vägarna förbi borde du ta en titt på häftiga House of Blackhead som står bredvid Gamla Stans stora torg och är från 1300-tallet. Huset är smyckat i järnbalkonger och har bilder av ansikten.

Svenskporten i Riga

Riga var svenskt från året 87 till 1709. Det var Gustav ll Adolf som gick in i staden genom denna port, därifrån kommer namnet. Visste du det? Hitta billiga flyg till Riga!Denna port är det enda som är kvar efter den gamla stadsmuren och ligger i korsningen Torna och Aldaru lela.

Att se i Riga

Det finns ett brett utbud av fina kyrkor att upptäcka, hangarerna i Rigas centralmarknad och kulturcentret Spikeri. Upptäck staden till fots i Pardaugava som är perfekt för promenader. Pardaugava är ett mysigt ställe med sina många byggnader av trä som skapar en känsla av att ha rest tillbaka i tiden. I stadsdelen Bolderaja finns en fästning som du kan besöka. Sådana finns inte många kvar av nu för tiden, denna tjänade till att skydda Riga från anfall från havet. Det finns även många vattentorn i Riga att se. Tveka inte och hitta billiga flygbiljetter till Lettlands huvudstad! Jämför priser för billiga sista minuten resor och ta flyget till fantastiska Riga. Boka billiga flyg till Riga.

Frihetsmonumentet i Riga

Monumentet från 1935 föreställer en 9 meter hög kvinna som står på ett 42 meter högt monument och håller i tre stjärnor som står för de tre kulturella regionerna Latgale, Vidzeme och Kurzeme.

Gröna Riga

Besök en av de många parkerna i Riga som ligger centralt eller Mezaparks som ligger en spårvagnstur från stadens kärna. Till parkerna kommer gärna turister och invånare för att vila, jogga eller svalka av sig om vädret är varmt. Här finns också det etnografiska friluftsmuseet – utforska det i kombination med en promenad längst Juglasjön och passera Rigas olika bondgårdar.

Rigas zoo

Du kan även besöka det gröna Zoo som existerat i över 100 år med sina många djur. Detta zoo är ett hem åt över 90 olika exotiska djurarter och du hittar här bland annat Giraffhuset, Tigerhuset eller det Tropiska huset. Titta på när flodhästarna matas eller ta reda på intressant fakta som till exempel hur lång en giraffs tunga är.

Bada i Riga

Det finns fina badstränder i Riga! Hitta billiga flyg till Riga! Staden delas på mitten av floden Daugava, på ena sidan av staden finns havet och på andra sidan finner du många småsjöar. Ja, denna stad bjuder på mycket vatten! På Daugava borde du ta en båttur i en träbåt som garanterar charmig stämning och möjligheten att upptäcka staden från ett annat perspektiv

.

Övernatta i Riga

Riga bjuder på många olika och spännande övernattningsalternativ – allt från hostell och campingplatser som ligger ganska nära centrum till fina flerstjärniga designhotell. Perfekt för dig som är lite mer spontan och vill boka sista minuten flyg och hotell. Billiga familjeresor kan göras hit boka därför flyg och hotell billigt i Riga.

Shoppa i Riga

I Riga kan du shoppa billigt och de billiga alternativen finns många. Det mesta här är mycket billigare än hemma, särskilt kläder, alkohol, väskor, heminredning och såklart bärnsten. Besök det finska Stockmann varuhuset bredvid gamla stan – det fyra våningar höga varuhuset säger man är Lettlands motsvarighet till Svenska NK. Hitta bästa sajten för flygbiljetter, boka flyg på nätet och kom till Riga och shoppa billigt!

Centrala Marknaden i Riga

Den stora Centrala Marknaden ligger vid centralstationen och här kan du strosa omkring och verkligen fynda i princip allt – mat, kläder, väskor, skor, inredning och mycket mer. Marknaden ligger både inomhus och utomhus.

Ät gott i Riga

Lettisk mat är mycket god, trots sitt rykte så hitta billiga flyg till Riga. Ät lettiskt smörgåsbord med skinkstek, shaslik, kyckling, sill eller krabbsallad. Ät fårfiol med blomkål och timjan på Citi laiki ellr andra traditionella rätter på gamla stan. Fika gärna i lettisk stil – besök ett cafe och beställ champagne och gräddbakelse. Eller varför inte smaka på en varm hemmagjord koncentrerad och aromatisk choklad? Flyg till Riga! Hitta bästa flygpriserna idag. Boka billiga flyg till Riga!

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Riga

Billiga flyg till Riga startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Riga:

Du kan flyga till Riga från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Riga från följande länder: