Flyg till New York

redan från 1251 kr
31 maj 07 jun Avresa
Flygbiljetter från
Var som helst
till
New York
Fort Lauderdale
05 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
New York
19 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
1313 kr
Orlando
05 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
New York
16 jun (lör)
Spirit Airlines
Direkt flyg
1251 kr
Orlando
05 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
New York
18 jun (mån)
Spirit Airlines
Direkt flyg
1251 kr
Orlando
05 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
New York
19 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
1251 kr
Orlando
05 jun (tis)
Spirit Airlines
Direkt flyg
New York
20 jun (ons)
Spirit Airlines
Direkt flyg
1251 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till New York

Billiga flyg till New York

New York

Hitta billiga resor till New York! New York är ett av världens mest attraktiva och spännande stad, en stad som aldrig sover och bjuder på flera tusen möjligheter. I New York får du en känsla att du tillhör här, människorna i new York är så olika och intressanta. Här finns något för alla. Lokalbefolkningen är mycket vänliga och är ofta villiga för en spontan konversation. Som den legendariska skådespelaren Myrna Loy sa en gång; ”Har du det tråkigt i New York så är det ditt eget fel” och vi kan bara instämma. Från museer i världsklass till ikoniska landmärken, det finns mer att upptäcka än bara Big Apple. Detta är ett alternativ för alla plånböcker då priserna varierar mycket och du kan hitta många billiga alternativ här. Så hitta billigaste flygbiljetter och boka en resa med hotell till New York!

Central Park I New York

Central Park är en park I central New York i Manhattan på en yta over 3 km². Parken har flera miljoner besökare varje år av både lokalbefolkningen och turister. Du som är bra på att hitta billiga resor kommer gilla detta gratis alternativ. Det är en perfekt plats och avstickare från ruset i centrum för avkoppling, en joggingtur, picknik eller promenad. Här kan man bergsklättra, cykla, rida, rodd och kajak, eller åka skridskor på vintern på en av de två skridskobanorna. Central Park är också en populär plats att filma på: Men in Black, Bride Wars, Sex in the City, Borat, Spiderman eller Sweet Home Alabama är bara några exempel på filmer som spelade in sina scener här. Hitta billiga flyg till New York idag!

Broadway Teatern i New York

Broadway är världens mest kända teaterdistrikt på centrala Manhattan, uppkallat efter gatan Broadway. Hitta billiga flyg till New York. Sedan 1850-talet har detta varit en känd plats för scener och teatrar, vid dagsläget tillhör 39 teatrar Broadway som dock ligger utspritt kring den stora Broadway Gatan. Här utspelar sig de flesta premiärer av amerikanska pjäser och musikaler. De mest populära musikalerna som spelas här är bland annat The Phantom of the Opera, Cats, Chicago, The Lion King, Les Miserables, och mamma Mia. Hitta en billig biljett och besök en av Broadways teatrar. Hitta resan och tveka inte – boka flyg online.

New York´s Empire State Building

Den världskända skyskrapan på 5th Avenue och 34th West Street befinner sig på Manhattan i New York. I nästan 40 var denna skyskrapa världens högsta byggnad, tills World Trade Centers byggdes 1970. Efter Terrorattacken på World Trade Center 2001 var Empire State building New Yorks högsta byggnad tills nya One World Trade Center byggdes i 2012. Skyskrapan är ett av Moderna världens sju underverk enligt listan som sammanställts av American Society of Civil Engineers. Hitta billiga flyg till New York och gå på Empire State Building där du kan du besöka observationsdäcket och få en fantastisk panoramautsikt över Manhattan. Den kända skyskrapan har varit med i många filmer, bland annat King Kong

Frihetsgudinnan i New York

New Yorks kännetecken Frihetsgudinnan, vars formella namn är Liberty Enlightening the World, är en världskänd staty som står på ön Liberty Island sydväst om Manhattan. Frihetsgudinnan var en gåva av Frankrike året 1886 som en symbol för att fira hundraårsjubileet av USA:s självständighet. Statyn är nästan 46 meter hög och för att besöka statyn måste du ta en båttur till Liberty Island där du senare tar dig till Frihetsgudinnan. Ett ännu billigare alternativ till billiga charterresor kan vara en besök med båt till just Frihetsgudinnan. På väg tillbaka kan du hoppa av och besöka Ellis Island helt gratis, känner du inte för det stannar du bara kvar i båten som tar dig tillbaka till Manhattan så hitta billiga flygtill New York och besök Frihetsgudinnan! Boka billiga flyg till New York redan idag.

Rockefeller Center i New York

Rockefeller Center är byggt av familjen Rockefeller och är ett enormt komplex bestående av kontors- affärs och nöjeskomplex i Midtown på Manhattan och är en av New Yorks störta turistattraktion. Här finns ett brett urval av restauranger, barer, klubbar, caféer eller den världskända utomhus skridskobanan. Här kan du även köpa biljetter till kända Saturday Night Live, the Dr. Oz Show eller Jimmy Fallon The Tonight Show. Hitta billiga flyg till New York - du som är ett fan av lågprisresor kommer gilla Rockefeller Center – det kostar inget att upptäcka detta ställe i New York och du kommer bestämt bli road!

Times Square i New York

Times Square har fått sitt namn 1904 döpt av New York Times där de hade sitt kontor tidigare. Idag är Times Square ett av världens populäraste kommersiella korsningar. Times Square är hemmet åt populära turistattraktioner som the Naked Cowboy, ABC Times Square Studios eller Planet Hollywood. Super billiga resor finns att hitta online, till exempel sista minuten paketresor eller billig charterresa. Hitta billiga flyg till New York idag!

Museum i New York

I New York finns världskända museum. Några exempel är Amerikanska Naturhistoriska museet som berättar om människan, universum och kulturen. Den mest populära delen är fjärde våningen som dokumenterar historian om dinosaurierna. Tenement Museet berättar historian om de flera tusen invandrare som bodde där genom åren. Museet är beläget i den före detta hyreskasern som visar hur den emigrerande arbetarklassen levde från året 1865. Det moderna konstmuseet grundades 1929 och är ett hem åt mer än 150 000 stycken modern och samtida konst; målningar, skulpturer och filmer. Hitta billiga flyg till New York för även världskända Madame Tussauds museum finns också här!

Nattlivet i New York

New York är en av världens klubbtätaste städer. Vill du hitta sista minuten billiga charterresor till New York? Sök resor på nätet och boka charterresa till New York! I Manhattan finns en mängd olika klubbar med olika koncept för alla smaker, subkulturer och alla typer av människor. Oberoende på vad du är ute efter är sannolikheten att du hittar stället passande din smak väldigt stor. Ofta är ställena områdesbaserade; till exempel kan man säga att i det billigare alternativet Brooklyn upplever du hipsterandan och den senaste amerikanska indierocken, detta är platsen där du verkligen kan dansa loss. Lite finare men fortfarande billigare än Manhattans centrum är området Soho, här hänger också hipsters och konstnärer och dricker öl och drinkar. Söker du tjusigare alternativ hittar du de i Upper West Side och Upper East Side, här gäller strikt klädkod och champagne. Så hitta bästa sajten för flygbiljetter, boka flyg på nätet och kom till New York!

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till New York

Billiga flyg till New York startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till New York:

Du kan flyga till New York från följande städer:

Förutom att det finns flyg till New York från följande länder: