Flyg till Madrid

redan från 1133 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Madrid
Stockholm
01 okt (mån)
Ryanair
Madrid
05 okt (fre)
Ryanair
1133 kr
Stockholm
12 okt (fre)
Ryanair
Madrid
15 okt (mån)
Ryanair
1195 kr
Stockholm
03 sep (mån)
Ryanair
Madrid
06 sep (tors)
Ryanair
1215 kr
Stockholm
19 sep (ons)
Ryanair
Madrid
27 sep (tors)
Ryanair
1235 kr
Stockholm
05 sep (ons)
Ryanair
Madrid
10 sep (mån)
Ryanair
1266 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Madrid

Billiga flyg till Madrid

Madrid

Det är svårt att upptäcka allt som Madrid har att erbjuda under en kort period eftersom så mycket finns att se. Hitta billiga fyg till Madrid! Madrid är en hektisk men avslappnad stad som är lätt att utforska till fots. Madrid är inte bara platsen för internationella affärer. Något som märks fort är nattlivet – spanjorerna är nattugglor, de äter gärna sent och går till pubarna vid tiden när många andra ställen i Europa stänger. Weekendresor billigt finns här att uppleva! Hitta billiga resor sista minuten och köp en billig flygbiljett idag!

Promenera på Madrids Gran Via

Promenera längst Gran Vias breda gata som är full av spännande saker att se och uppleva. Denna gata som är stadens främsta turistattraktion är nästan en kilometer lång och går från berömda Metropolisbyggnaden till Plaza de Espana. Här finns mycket – restauranger, barer, caféer, casinon och mycket mer. Längst vägen kommer du upptäcka intressanta ställen som Gran Via, Hotel de las Letras, Loewe shoppingstället eller Museo Chicote. Ett annat stopp på vägen är Telefonica byggnaden som erbjuder många klädbutiker – några av butikerna befinner sig i gamla biosalar så titta noga! Har du lust att gå på bio kan du gå till Palacio de la Prensa som ligger nära. Detta kan bli den billigaste utlandsresan på länge, det finns många gratis upplevelser eller för en billig peng i Milano. Hitta billiga flyg till Madrid idag.

Besök museum i Madrid

Hitta billiga flyg till Madrid för du kan inte missa att besöka en plats i staden som kallas Madrids konsstriangel. Platsen har nämligen många ställen som erbjuder konstutställningar. Museo del Prado Reina Sofia och Thyssen-Bornemisza är de tre platserna som utgör triangeln. Men var inte orolig, Madrid har så mycket mer på andra håll att erbjuda! Madrid Caixa Forum med sin trädgård erbjuder vacker konst. Kulturhuset Madrid CaixaForum är stadens senaste arkitektoniska byggnad och stolthet – byggnadens utsida är lika imponerande insida på grund av dess översvallande fasad som utgör en vertikal trädgård! Den består av 15 000 växter från 250 växtarter.

Upptäck Madrids panoramautsikt

Madrid har en imponerande horisont och vill du se den från den bästa vinkeln rekommenderar vi att du besöker takterrassen på Cirkulo de Bellas. Hitta billiga flyg till Madrid. Härifrån kan du verkligen se mycket – allt från de största avenyerna, grönområdena, gamla monumenten och skyskraporna. Köp gärna en drink till och beundra usikten vid solnedgången. Besök gärna Hotel de las Letras om letar efter en annan utsiktsplats och du inte vill lämna centrum, ligger inte långt ifrån Puerta del Sol. Låter detta lockande? Sök upp billiga semesterresor, spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget till Madrid!

Kanske ett glas vin, öl eller läsk i Madrid?

En av invånarnas favorit rekreationer är att gå ut och ta en öl, vin eller läsk, helst på uteterassen om vädret är fint. Några favoritplatser för möten är La Latina på Plaza de la Cebada. Söker du fler barer och restauranger borde du besöka de livliga gatorna Cava Alta och Cava Baja som är fulla av besökare på helgerna. Alonso Martinez är ett av de rikaste platserna i Madrid och Moncloa är populär bland studenter. Det finns något för alla. Madrid kan vara en av den billigaste utlandsresan du gör. Hitta billiga flyg till Madrid nu!

Naturen i Madrid

Det kan vara svårt att tänka sig men Madrid har många fina parker! Casa de Campo är den största parken – hela fem gånger större än New Yorks Central Park! Här finns en stor sjö, ett tivoli, ett ZOO, utrymmen för konserter och några vandrarhem. Det finns mycket att upptäcka här. En annan park som är lite mindre men ligger mer centralt är Retiroparken med fina träd, dammar och fontäner. Hitta billiga flyg till Madrid. Denna plats är populär bland joggare, hundpromenader och skridskoåkare. Söker du efter billiga resor till värmen är Madrid ett perfekt alternativ. Kom gärna hit på sommaren när solen gassar och njut av naturen.

Är du här på våren måste du obligatoriskt bege dig till parken Quinta de los Molinos. Det är en park som inte är så känd, även bland invånarna, men utgör ett fantastiskt ställe på våren när växter blommar. Denna stora park har många trädarter - Tallar, Olivträd, Eukalyptus är några stycken men särskilt Mandelträdens vita och rosa blommor utgör en fantastisk syn när de är i full blom. Detta är en perfekt plats för romantiska promenader eller bollspel så hitta billiga flyg till Madrid och besök parken!

Ge dig ut på en skattjakt till El Rastro i Madrid

Något som har blivit utav en tradition i staden är att invånarna samlas varje söndag på loppmarknaden på Ribera de Curtidores som blir fylld av bås och stånd där begagnade kläder, smycken och mycket annat säljs. Detta är stans äldsta och mest kända loppmarknad. Begär dig gärna dit tidigt på morgonen om du vill undvika stora folkmassor. Bredvid loppmarknaden El Rastro finns många caféer att avnjuta sin kopp kaffe och vila på. Du behöver inte boka utlandsresa lång bort för att upptäcka fantastisk natur. Boka billiga flyg till Madri!

När du är färdig borde du besöka berömda San Gines som serverar troligen stans bästa varma choklad con churros. San Gines ligger i en dold gränd mellan Puerta del Sol och Plaza de Opera och servera denna spanska populära rätt som liknar vid en slags munk som doppas i varm choklad.

Shoppa i Madrid

Boka flyg och hotell billigt och kom till Madrid på en shoppingrunda! Det finns fem områden att bege sig till för att shoppa om du är på besök i stan. Här kan du hitta billigaste till dyraste alternativen. Lyckligtvis finns något för alla plånböcker och smaker. Salamanca, Princesa, Cuatro Caminos, Chueca, Centrum (nära Puerta del Sol) är de fem områdena du kan välja mellan. Tveka inte och flyg billigt hit! Boka billiga flyg till Madrid!

Upptäck Madrids omgivning

Har du lite tid kvar borde du absolut upptäcka Madrids omgivning och promenera till exempel genom trädgårdarna tillhörande det Kungliga slottet La Granja de San Ildefonso som ligger cirka 45 minuter från Madrids centrum. Slottet användes en gång i tiden som sommarhus av de spanska monarkerna. Boka billiga flyg till Madrid och upptäck London.

Festivaler

Önskar du att njuta av sommaren i Madrid får du inte missa festivalerna som hålls vid den tidpunkten. Dos De Mayo festivalen är en och firar jubileet mot franska ockupationen året 1808. San Isidro festivalen hedrar Madrids skyddshelgon med dans, utomhuskonserter, mat och dryck på gatorna. Vill du inte missa detta? Hitta billig resa hit. Hur hittar man billiga resor hit? Hitta billigaste flygbolag, jämför alla billiga flygbiljetter hit och boka flyg och boende till Madrid.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Madrid

Billiga flyg till Madrid startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Madrid:

Du kan flyga till Madrid från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Madrid från följande länder: