Flyg till Lissabon

redan från 837 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Lissabon
Stockholm
24 sep (mån)
Ryanair
Lissabon
25 sep (tis)
Ryanair
837 kr
Stockholm
22 sep (lör)
Ryanair
Lissabon
27 sep (tors)
Ryanair
980 kr
Stockholm
02 okt (tis)
Ryanair
Lissabon
10 okt (ons)
Ryanair
1031 kr
Stockholm
05 okt (fre)
Ryanair
Lissabon
09 okt (tis)
Ryanair
1041 kr
Stockholm
10 okt (ons)
Ryanair
Lissabon
17 okt (ons)
Ryanair
1041 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Lissabon

Billiga flyg till Lissabon

Lissabon

Portugals huvudstad Lissabon sprudlar av liv och har mycket att erbjuda, vet du inte riktigt vad du ska göra i staden än gör det inte så mycket – du kan komma hit, vandra på staden och hitta ett evenemang som pågår. Det är alltid något som händer här. Inte tala om maten och vinet som måste smakas och njutas av länge och ofta. Se uppträdanden av Fado och upptäck stadens fina arkitektur. Ja, Lissabon – Västvärldens äldsta stad är en av de vänligaste och mest avslappnade städerna som finns. Här finns kvarter med bara barer och restauranger och shopping till goda priser. Spana därför in billiga resor i april och hitta en weekendresa billigt till Lissabon, en av Europas billigaste städer. Boka billiga flyg till Lissabon redan idag.

Lissabon är en stad med ett spännande mixat folkslag – genom Lissabons historia har fransmän, greker, araber, spanjorer, romare och kelter bland annat satt sin prägel i staden under de senaste 3000 åren.

Promenera i Lissabon

Det är enkelt att upptäcka Lissabon till fots, upptäck gärna den charmiga staden med kartan i handen och ta en av de många gamla spårvagnarna som åker förbi kors och tvärs. Lissabon är bra alternativ för weekendresor sista minuten så boka flyg och hotell och börja upptäcka Lissabons vackra och charmiga stad. Se tvättlinorna över dig med tvätt hängandes, graffitti på väggarna, gamla färgglada hus och små gamla butiker med spännande hantverk, souvenirer och annat fint. Nu för tiden renoveras allt fler fastigheter i centrum, speciellt stadsdelen Chiado. Här kan du jämföra hotell och välja det finaste med bästa utsikten. Boka billiga flyg till Lissabon idag.

Mat och vin i Lissabon

Du kan inte lämna Lissabon utan att ha ätit några av deras typiska och goda rätter och druckit vin till det. Boka billiga flyg till Lissabon. Det finns många sätt att koka den portugisiska maten på, maträtterna är väldigt olika och stilen av förberedelserna är många och spännande. Restaurangerna är enkla och maten vällagad. Porto och Vinho Verde är typiska utsökta Portugisiska viner och vill du verkligen uppleva Lissabon borde du besöka så många caféer, restauranger och barer som möjligt för att verkligen ”smaka” på Lissabon. Börja gärna dagen på ett café och köp en kaffe eller färskpressad juice och en frukost som kommer bestå av något sött, ofta sockriga bakverk, eftersom här finner du sällan fullkornsbröd då portugiser föredrar sött på morgonen.

Efter söt frukost kommer kött och fisk, gärna från en grill, på tallriken när det är lunchdags. Bläckfisk, svärdfisk eller sardiner är några favoriter och kommer i jätteportioner. Boka billiga flyg till Lissabon och strosa runt vid vattnet och hitta billigaste fiskrätten.

Ät gärna middag på Bica do sapato nere vid hamnen som tillhör skådespelaren John Malkovich. Restaurangen bjuder på en fantastisk utsikt över havet, med minimalistisk inredning, stora fotografier med öppen eldstad gör detta stället till ett mycket lyckat sådant. Boka billiga flyg till Lissabon och testa en crème bruleè, tonfisk och purè som är populära på stället.

När solen börjar gå ner kan du gärna unna dig en drink på lokalen Pensao Amor som är ett av de populäraste ställena i staden. Här finner du allt från konstgallerier till barer, livemusik och restauranger. De röda väggarna inne i lokalen skapar en avslappnad stämning. Söker du billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget till Lissabon och beställ den godaste maträtten med det godaste vinet till.

Shoppa i Lissabon

Vi rekommenderar att besöka den fina affärsgatan och Lissabons mest välbesökta gata som heter Rua Garett och ligger mellan distrikten Baixa och Chiado. Hitta billiga flyg till Lissabon för här finns förutom affärer också museum och teatrar men folk kommer gärna hit för att promenera och fönstershoppa. Amoreiras och Colombo ät två stora shoppinggallerior om du föredrar det. Bege dig till Martim Moniz underliga och spännande köpcenter som säljer kryddor i alla former, jämför priser, smaka på kryddorna och köp hem.

Besök en marknad i Lissabon – här lever marknadstraditionen starkt vidare och det finns många marknader i staden. Beroende på marknad, men i standard säljs ofta fisk, grönsaker och frukt. En bra matmarknad ligger vid Cais do Sodré. Hitta bästa flyg och boka billiga flygbiljetter till Lissabon för att upptäcka de låga priserna när du shoppar.

LX Factory

LX Factory är ett gammalt fabriksområde i utkanten av av Lissabon med många konstnärscentrum, designbutiker och cafeer. Här anordnas också utställningar, events och konserter men här an du också hitta fotoböcker och litteraur. LX Factory har blivit ett mycket kreativt och hippt område i Lissabon. Hitta billiga flyg till Lissabon och shoppa här!

Oceanario i Lissabon

Oceanario är Europas största vattenmuseum och ligger i det moderna området byggt i futuristisk stil l`Oriente i Lissabon. I detta saltvattenakvarie finns cirka 8000 vattendjur och är värt att besöka. Djuren du kommer träffa på här är bland annat pingviner, hajar, rockor, muränor, klumpfiskar, måsar, fåglar, koraller, maneter, marinaväxter och mycket mer.

Museum i Lissabon

Gulbenkianmuseet är nog det mest populära museum. Här finns en av de finaste konstsamlingarna i Europa med cirka 6000 olika delar från de senaste 4000 åren. Det är helt otroligt att tänka sig att de alla tillhörde en man, Calouste Gulbenkian som överlät hela samlingen i sitt testamente till staten 1955 när han dog.

Hieronymus Kloster i Lissabon

Hitta billiga flyg till Lissabon - denna helgedom med sin mycket vackra dekoration beboddes en gång av munkar och det var här Lissabons berömda bakverk uppfanns. Klostret är byggt i typisk portugisisk sengotisk stil. Det var här munkarna samlades för att be tillsammans om att sjöfararna skulle återvända säkert. Om du tittar närmare på byggnadens detaljrika fasad kommer du att upptäcka att alla kolumner har olika motiver av segling, rep, havsdjur och koraller. Klostret byggdes för att fira Vasco da Gamas lyckliga och framgångsrika hemkomst till staden. Vasco da Gama föddes på 1400-talet och var en portugisisk upptäcktsresare och är känd för att ha upptäckt sjövägen till Indien. Hieronymus kloster är över 180 meter högt och det finns mycket att upptäcka här

Nattlivet i Lissabon

Den kända och speciella Fado-musiken spelas i Lissabon och det kommer du inte missa om du gå till de rätta ställena, Ge dig gärna ut charmiga till Rua de Sao Jao da Praca som ligger bakom Se-kyrkan. Invånarna ger sig gärna ut sent på kvällarna till barerna, till och med i veckan.

Nattlivet i Lissabon är oftast hett och långt, här dricker, äter och dansar man tills solen stiger upp. Strax efter midnatt rör man sig gärna mot de större klubbarna vid floden längs Avenida 24 de Julho, Alcantara och Docasområdet. Här finns billiga priser på god drinkar så tveka inte och boka billiga flyg till Lissabon idag.

Några bra ställen är Chafariz Do Vinho som är ett av de bästa ställena för att prova det portugisiska vinet. I Kremlin finnner du Lissabons mest excentriska diskotek som lockar oftast de yngre. Baren Lux är motsatsen till stora diskotek och dansande folkmassor och man kommer gärna hit för att hänga och prata. Matiz Pombalina baren är en mysig bar med ett stort urval av goda drinkar och cocktailar.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Lissabon

Billiga flyg till Lissabon startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Lissabon:

Du kan flyga till Lissabon från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Lissabon från följande länder: