Flyg till Hamburg

redan från 1052 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Hamburg
Stockholm
05 sep (ons)
Ryanair
Hamburg
12 sep (ons)
Germanwings
Direkt flyg
1052 kr
Stockholm
12 sep (ons)
Ryanair
Hamburg
19 sep (ons)
Germanwings
Direkt flyg
1072 kr
Stockholm
24 sep (mån)
Ryanair
Hamburg
27 sep (tors)
Germanwings
Direkt flyg
1072 kr
Stockholm
25 sep (tis)
Ryanair
Hamburg
27 sep (tors)
Germanwings
Direkt flyg
1072 kr
Stockholm
22 aug (ons)
Ryanair
Hamburg
25 aug (lör)
Ryanair
1092 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Hamburg

Billiga flyg till Hamburg

Hamburg

Hamburg passa alla åldrar och alla smaker, här finns något för alla. Ät på olika trevliga ställen, allt från goda bratwurststånd till fina restauranger belönade med Michelinstjärnor finns att välja mellan. Denna stad har fler broar än Venedig och Amsterdam tillsammans och här finns även världens längsta modelltågbana – Hamburg överraskar, växer snabbt och håller på att bli ett av Europas största metropoler. Hitta billiga flyg till Hamburg idag!

Hamnen i Hamburg

Hamnen i Hamburg har alltid spelat en stor roll i stadens historia, här hände politik och viktig handel vid de olika flottarna. Hamnen och byggnaderna runtomkring har renoverats på senare tiden och ger ett mycket fint intryck. Hitta billiga flyg till Hamburg. Du får inte missa att ta en båttur som är mycket populärt och gillat! Du kan få en guidad dur i ditt språk på båten. Förutom restauranger, affärer, caféer och museer finns mycket annat i närheten. Funderar du fortfarande över weekendresor sista minuten? Sista minuten weekendresor finns att hitta. Sök flyg, jämför alla resor och boka flygbiljetter redan idag och utforska den fina hamnen i Hamburg.

Hamburgs Alstersjö

Alstersjön är ett resultat av hopslagningen av flera olika småsjöar på 1200-talet. Sjön är bara 2,5 meter djup men hela 160 hektar stor och är väldigt populär av alla, speciellt för att den är lokaliserad mitt i Hamburgs centrum och är en perfekt plats att vistas på under sommaren! Förutom besöken på caféerna och restaurangerna runtom kan man komma med vänner och spela frisbee eller ha picknick, sola eller jogga. Möjligheterna är oändliga så hitta billiga flyg till Hamburg.

Planten un Blomenär i Hamburg

Det stora parken Planten un Blomenär ligger inte så långt ifrån centrum och är gillad av både invånare och turister, perfekt för picknik, promenad, en joggingtur eller bara sitta och koppla av på en bänk och beundra de fina blommorna och träden runtomkring, de vackra fontänerna och är du här klockan 22 på kvällen kan du se ett imponerande vattenspel i parken. Här spelas även ofta levande musik. Gillar du att spela schack kan du göra det här eller boka några spel på minigolfbanan här. Spana in billigaste resorna just nu och tveka inte att boka en sista minuten weekend billigt i Hamburg och upptäck den vackra parken! Hitta billiga flyg till Hamburg!

Hansens efterlämningar

Hitta billiga flyg till Hamburg och upptäck Hamburg som var en gång i tiden en mäktig Hansastad där många efterlämningar fortfarande finns kvar från den tiden. Vackra Rathaus med sina höga torn är ett exempel. Hansan var ett handelsmonopolförbund av främst tyska städer, som mest nästan 100 städer, som fungerade mellan 1300-talet till cirka 1650-talet och idkade gemensam handel vid vid Nord-och Östersjön.

Miniatur Wonderland i Hamburg

Både vuxna och barn gillar Miniatur Wonderland som är en av höjdpunkterna i Hamburg. Denna lilla miniatyrvärld har världens största modelljärnväg med många fina och rika detaljer – man kan verkligen se att mycket tid och möda lagts ner här och resultatet är imponerande. Det finns många olika miniatyrplatser från världens alla håll, som till exempel Alperna, Kiruna, Vilda västern och delar av Hamburg. Hitta bästa sajten för flygbiljetter, boka flyg på nätet och kom till Hamburg och besök Miniatur Wonderland!

Hamburg museum

Det historiska museet i Hamburg ligger vackert beläget bredvid parken Parken un Blomenär och berättar om den tyska historian genom åren, hur den förändrats och varför, med speciell fokus på Hamburg. Historian börjar på 800 talet och berättar fram till nutid framförallt om sjöfarten, industrin och handeln. Audioguider finns att låna och reservera gärna några timmar i Hamburg museum för att få reda på så mycket av den intressanta historien som möjligt. Avsluta gärna med en liten promenad i parken Planten un Blomenär. Boka billiga flyg till Hamburg och upptäck Hamburgs museum!

Hamburg zoo

Hamburgs zoo är ganska litet, men fint och trevligt zoo som är ganska unikt på grund av strävan efter att skapa så naturtrogna miljöer som möjligt för djuren har verkligen lyckats. Här lever cirka 2000 djur och i detta zoo intresserar man sig för bevarande av utrotningshotade djurarter och speciella program har uppstått för det. Det är mycket trevligt och enkelt att promenera här efter de markeringar som finns och önskar ni att mata djuren med grönsaker kan man få göra det för en billig peng. Hitta bästa sajten för flygbiljetter, boka flyg på nätet och kom till Hamburg för att utforska det berömda zoo. Boka billiga flyg till Hamburg redan idag!

St. Michael yrkan Hamburg

St. Michael kyrkan byggdes 1669 och har blivit ett landmärke för Hamburg med sitt 132 meter höga torn som syns på långt håll. Inträde är gratis med att besöka tornet kostar en liten slant vilket kan vara värt för det garanterar en vacker panoramautsikt över Hamburg. I kyrkan kan du beundra vackra dekorationer och träsniderier och uppleva den mystiska och lugna stämningen.

Planetarium i Hamburg

En av de populäraste attraktionerna i Hamburg är Planetarium! Boka billiga flyg till Hamburg och upptäck rymden – med sina shower, utflykter till universums delar, en mängd information om planeter och stjärnor. Här går tiden fort och vi rekommenderar att boka många timmar på planetarium. Missa inte att stiga upp i observationsdäcket som ger en 360 graders panoramautsikt över staden. Köp billiga flygbiljetter och flyg billigt till staden som garanterar äventyr på Planetarium.

Neuengammen koncentrationslägret i Hamburg

Neuengammen koncentrationslägret var ett av de största lägren med cirka 100 000 fångar här och även om lägret förstördes mycket efter kriget har man gjort ett bra jobb i att återbygga lägret och framställt det som det en gång såg ut. Detta är en viktig del av historian och man borde besöka Neuengammens koncentrationsläger. Här kan du föreställa dig hur det var att vara fånge under andra världskriget där personal eller guide svarar på frågor. Inträdet är gratis och du kan ta del av utställningen och besöka minnesplatsen, broschyrer erbjuds gratis och audioguide kan man låna.

Maritime Museum i Hamburg

Hamburgs historia är nära förbunden med Sveriges där Sverige och Hamburg hade mycket handel med varandra. Mer om detta kan du ta reda på i Maritime museet i Hamburg som berättar om Hansa-tiden och visar många olika modeller av båtar och skepp och berättar om sjöfart och skepp, till och med svenska fartyg finns med i utställningarna. Boka billiga flyg till Hamburg och upptäck museet som är hela nio våningar och där man behöver mycket tid här om man önskar att se allt, för det rekommenderar vi att du gör om du är intresserad i sjöfart och skepp. Sök flyg och hotell och hitta resan som passar dig bäst. Boka flygbiljetter online och kom till Hamburg.

Ohlsdorf kyrkogård i Hamburg

Det kanske inte är det mest spännande alternativet för att spendera en eftermiddag men det är värt att besöka denna vackra och fridfulla plats. Boka billiga flyg till Hamburg och hitta de fina vattendrag och växtlighet som är världens största parkkyrkogård med sina hela 391 hektar i världen. Platsen är så stor att man kan cykla eller ta en buss genom kyrkogården men atmosfären är respektfull. Olika religioner har olika avdelningar på kyrkogården och man kan skaffa en karta för att hitta något speciellt. Många minnesmärket från kriget finns naturligtvis också med. Man började anlägga begravningsplatsen 1874 och begravningsplatsens koncept visades upp som modell år 1900 på världsutställningen i Paris och vann Grand Prix. Kyrkans artrika plantering är vacker och består av många rhododendronblomningar, särskilt på våren när de börjar blomma och presenterar sin vackert.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Hamburg

Billiga flyg till Hamburg startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Hamburg:

Du kan flyga till Hamburg från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Hamburg från följande länder: