Flyg till Gran Canaria

redan från 1205 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Gran Canaria
Stockholm
24 sep (mån)
Ryanair
Gran Canaria
24 okt (ons)
Ryanair
1205 kr
Stockholm
03 sep (mån)
Ryanair
Gran Canaria
24 sep (mån)
Ryanair
1225 kr
Stockholm
08 jan (tis)
Vueling Airlines
Gran Canaria
06 feb (ons)
Norwegian
1286 kr
Stockholm
14 jan (mån)
Vueling Airlines
Gran Canaria
21 jan (mån)
Norwegian
1348 kr
Stockholm
30 jan (ons)
Vueling Airlines
Gran Canaria
11 mar (mån)
Norwegian
1348 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Gran Canaria

Billiga flyg till Gran Canaria

Gran Canaria

Det milda vädret året om är en perfekt destination för sig som vill njuta av solen på stranden, vandra uppför en vulkan, roa dig med olika vattensporter som segling, vindsurfing, dykning eller fiske. Här blir det sällan under 17 grader. Super billiga flygresor hit finns att hitta! Leta upp bästa sajten för flygbiljetter och flyg till ny varm plats som Gran Canaria, Hitta billiga flyg till Gran Canaria idag!

Gamla stan Vegueta i Las Palmas på Gran Canaria

Detta är den äldsta delen av Gran Canaria, denna stad grundades 1478 och är så gammal att den ill och med hamnade på UNESCOs lista över världsarv. Upptäck de gamla byggnadera och arkitekturen genom att vandra genom de smala gator och gränder och missa inte ställen som Santa Ana katedralen, Plaza de Santa Ana, San Antonio Abad kapellet eller den över 200 år gamla marknaden i Vegueta på Gran Canaria. Hitta billiga flyg till Gran Canaria för Gran Canaria är ett toppenalternativ till billiga sommarresor!

Botaniska trädgården Jardin Botanico på Gran Canaria

Det var faktiskt en svensk vid namn Eric Svantenium som grundade trädgården året 1952. Här presenteras växtarterna typiska för Kanarieöarna. Jardin Botanico ligger bara cirka 20 min med buss för billiga resor eller bil från centrum. Hitta billiga flyg till Gran Canaria!

Roque Nublo klipporna på Gran Canaria

Denna vulkaniska klippformation ligger i Tejada några kilometer ifrån Las Palmas. Själva stenarna är bara cirka 80 meter höga men eftersom de står på ett berg utgör den totala höjden mer än 1800 meter över havet. Hitta billiga flyg till Gran Canaria idag och upptäck resan dit som också är spännande, ta bilden nästan ända fram upp genom de slingrande vägarna, parkera och vandra den sista strama biten i cirka en halvtimma.

Fyren El Faro de Maspalomas på Gran Canaria

Fyren är en väldigt populär turistattraktionen det brukar inte vara trångt och du kan hitta plats för dig själv – besök museumet som finns inne i fyren, traska i sanden på stranden, besök en av de många restaurangerna eller köp något fint i en av småbutikerna. Vill du uppleva något speciellt? Hitta billiga flyg till Gran Canaria oc har på plats vid solnedgången och beundra synen.

Caldera de Bandama naturen på Gran Canaria

Detta imponerande naturområde ligger nära Las Palmas. På toppen finns en vulkankrater och en fantastisk utsikt och för att komma dit behöver du några timmar som är ett spännande äventyr i sig och är värd ansträngningen. Vid sidan ligger en fin gammal golfbana som heter Real Club de Golf de Las Palmas som grundades 1891 av brittiska immigranter och erbjuder förutom golfspel en fantastisk utsikt. Söker du billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget! Tack vare det varma klimatet på Gran Canarie kan man njuta av det fina vädret året runt på olika sätt. Boka billiga flyg till Gran Canaria!

Det gröna Barranco de Guayadeque på Gran Canaria

Barranco de Guayadeque som nog är den vackraste delen av ön erbjuder förutom den fina naturen med sina många mandelträd en liten by, gammal kyrka och är allmänt en mysig plats att upptäcka och vandra runt på. Här bor mycket folk fortfarande i grottor, besök restaurang och kyrkan som båda är inbyggda i berget! Tveka inte längre och boka flygbiljetter online. Boka billiga flyg till Gran Canaria idag!

Palmitos djurparken på Gran Canaria

Djurparken visar upp sina djur gärna i sina djurshower – se en sådan med delfiner, papegojor eller rovfåglar, eller varför inte simma med delfiner som Palmitos djurparken erbjuder? Boka billiga flyg till Gran Canaria klappa delfinerna och vandra omkring i parken och titta på djuren. Boka biljetter online för att få biljetterna till ett lägre pris och ta bussen eller taxi hit. Sista minuten resor all inclusive billigt finns att hitta. Gillar du att simma med delfiner? Billiga semesterresor väntar några klick bort, boka hotell och flyg och kom hit!

Museum på Gran Canaria

Besök Museo y Parque Arquelogico Cueva Pintada för att lära dig om Kanarieöarnas historia. Kanarieöarna har en fascinerande historia du måste få reda mer om. Cueva Pintada betyder målad grotta och det är det museet handlar mycket om – nämligen grottor och hur de utgrävningarna kom till. Här visas det filmer hur man hittade grottorna och en film om Kanarieöarnas ursprungliga befolknings liv och hur de blev utrotade av spanjorerna. Här besöker man även en verklig utgrävning som är cirka 100 x 100 meter och visar hur den var målad och hur den såg ut när den var bebodd.

Sädesmagasinet Cenobio de Valeron på Gran Canaria

Detta sädesmagasinet är en verkligen intressant upplevelse – detta är ett område fyllt med över 300 grottor och ligger under en utskjutande klippa uthuggna i olika former. En gång i tiden trodde man att detta var en plats adelskvinnorna bodde innan de gifte sig! Boka billiga flyg till Gran Canaria och upptäck Cenobio!

Cykla på Gran Canaria

Det finns många flygresor online att välja mellan för att komma hit. Gillar du att cykla? Ön har en mycket bergig terräng och är en perfekt plats för mountainbiking i branta backar och det goda klimatet året runt gör det möjligt att njuta av cykelturer 364 dagar i året! Du kan använda cykeln som ett transportmedel då det finns många bra vägar som tillåter det, ta gärna cykeln för att upptäcka alla stränderna på Gran Canaria. Billiga gruppresor finns att boka för dig som önskar cykla i grupp.

Gran Karting Club – karting på Gran Canaria

Ge dig gärna ut på karting som omväxling. Här kan du tävla med varandra och är en rolig upplevelse för alla åldrar. Det är inte den billigaste turistattraktionen på ön men garanterar definitivt ett roligt och intensivt äventyr. Anläggningen har 2 banor, en på 990 meter och en på 650 meter och här kan du komma upp i hela 80 kilometer i timmen. Boka billiga flyg till Gran Canaria om du gillar goart!

Segla på Gran Canarias vatten

Denna plats är en seglares dröm – centrumet för seglingen är Las Palmas och är bäst att besöka mellan april och oktober när vädret är bäst för denna sport. Så ta dig hit och hitta en skola för dig, nybörjare som expert är välkomna. Sök därför gärna efter billiga resor i maj eller billiga resor i april för att uppleva denna härliga vattensport.

Shoppa på Gran Canaria

Trots att Euron infördes och sakerna blev lite dyrare som annars var rätt billiga, har Gran Canaria lyckats behålla sin status som frihandelszon trots det spanska medlemskapen i EU och gör att priserna fortfarande är låga i taxfreeaffärer. Här finns billiga priser för tobak, kläder, elektronik, alkohol, smycken eller parfymer billigare. Las Palmas är helt klart Gran Canarias största ställe för shopping och här finns både spanska och internationella klädbutikerna. Gå gärna till Las Arenas som är stadens största shoppingcenter. Är du på jakt efter typiskt spanska souvenirer borde du inhandla till exempel en korg gjord av bananblad, broderi eller keramik som det säljs mycket av på ön.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Gran Canaria

Billiga flyg till Gran Canaria startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Gran Canaria:

Du kan flyga till Gran Canaria från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Gran Canaria från följande länder: