Flyg till Dubai

redan från 1301 kr
02 maj 09 maj Avresa
Flygbiljetter från
Var som helst
till
Dubai
Cluj-Napoca
02 jun (lör)
WizzAir
Direkt flyg
Dubai
09 jun (lör)
WizzAir
Direkt flyg
1301 kr
Cluj-Napoca
07 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
Dubai
14 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
1301 kr
Cluj-Napoca
21 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
Dubai
28 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
1301 kr
Bukarest
27 jun (ons)
WizzAir
Direkt flyg
Dubai
04 jul (ons)
WizzAir
Direkt flyg
1322 kr
Cluj-Napoca
14 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
Dubai
21 jul (lör)
WizzAir
Direkt flyg
1364 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Dubai

Billiga flyg till Dubai

Dubai

Klimatet är en anledning i sig att besöka Dubai. En resa hit kan vara en perfekt avstickare från kalla Europa. Dubai erbjuder en blandning av solig exotism och lyx. Här finns mycket at göra och attraktionerna är mycket imponerande och i världsklass. Det finns så mycket mer att göra i Dubai är bara sol, bad och shopping. Boka billiga resor till Dubai!

Al Mamzar Parken i Dubai

Al Mamzar Parken är ett av lokalbefolkningens favoritställen. Parken är enorm och bjuder på badpooler, teater, grillplatser, lekplatser för barnen. Kommer du hit med barn är detta ett perfekt ställe, du kan även hyra en liten stuga här för familjen och njuta av din vistelse i det gröna. Boka billiga resor till Dubai för det finns många stränder här att välja mellan, ta gärna en promenad och hitta en strand som du gillar.

Dubai Marina Yacht Club

Hit rekommenderar vi att ta en promenad till på kvällen – när det är mörkt och alla ljusen från båtarna och omgivningen tänds blir stämningen nästan magisk. Här kan du dricka och äta med en utsikt över hamnen. Du kan också upptäcka Dubai från kusten på en båt – ta en båttur och njut av resan. Boka billiga resor till Dubai! Söker du billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget! Tack vare det varma klimatet i Dubai kan man njuta av det fina vädret året runt.

Dubai Museum

Vill du veta mer om Dubais historia och kultur? Då rekommenderar vi ett besök på Dubai museum som har billig entré kostnad. Dubai har förändrats väldigt mycket den senaste tiden men det är inte en ny stad som många kan tro, för staden har en historia som sträcker sig hela 3000 år f.Kr. Flyg charter och missa inte Dubais museum! Hitta billig charterresa till Dubai!

Dubai Akvarium

Detta enorma akvarium ligger inne i ett shoppingcentrum, i denna tank ryms 10 miljoner liter vatten. Här kan du se på alla möjliga fiskarter från en undervattenstunnel – 33 000 olika djur med allt från skaldjur, ormar, fiskar och andra djur som lever i vattnet varav 400 av djuren här är hajar, boka billiga resor till Dubai och upptäck de vackra fiskarna.

Kryddsoukeni Dubai

I den gamla stadsdelen Deira finns Kryddsouken. Här kan du köpa alla möjliga kryddor – vandra omkring här, titta på de alla fantastiska färgerna och känn på de olika kryddofterna. Kummin, saffran och Kanel är bara några exempel och du kan köpa allt på lösvikt. Hir kommer gärna lokalbefolkningen och turister för att handla eller bara gå runt.

 

Ökensafarin i Dubai

Är du i Dubai får du inte missa göra resor till öknen. Här kan du köra mindre fyrhjulsdrivna fordon i sanden som garanterar ett roligt äventyr och en adrenalinkick! Här kan du också testa att åka sandboard på sanden eller bara njuta av en kaffe på öknen och beundra solnedgången.

Boka billiga resor till Dubai och upptäck jeep-åkning på safarin. Det är en populär utflykt och ett roligt sätt att uppleva ökenladskapet på och du kan välja att åka på kvällen, morgonen, med eller utan övernattning, åka i grupp eller ensam och priserna börjar från 700 kronor. En av de populäraste jeeputflykterna är de på kvällen där resan tar cirka fem timmar och slutar i ett läger med grill, magdans, kamelridning och annat roligt. När du är på plats får du inte glömma att ta en promenad på sanden under stjärnorna, det är en nästan magisk upplevelse som kan komma att bli den bästa biten av resan. Du kan också boka billig paketresa på nätet och få billig biljett på jeepresan.

Jumeirah Mosken

Jumeirah Mosken är den ända moskén i Dubai som har öppet för icke-muslimer. Boka billiga resor till Dubai och besök den stora och fina moskén som erbjuder guidade turer några gånger i veckan som berättar om den intressanta religionen och kulturen.

Åk skidor i Dubai

Det kan låta väldigt häpnadsväckande att i varma Dubai finns skidbanor men det stämmer – i Mall of the Emirates finns en stor skidanläggning med fem backar där den längsta nästan är 500 meter lång. Detta är en fantastisk upplevelse för du kan samtidigt se den blåa himlen och skinande solen utanför. Boka billiga resor till Dubai och åk skidor inomhus!

Guldsuccén i Dubai

På denna populära turistattraktion kan du köpa smycken, guld och diamanter till ett mycket bra pris eftersom det inte finns någon skatt på gult, pruta därför alltid när du köper guld här eftersom råvaran är billig. Handeln är mycket kontrollerad av myndigheten här och minskar risken för att bli lurad. Vill du inte köpa smycken eller gult här rekommenderar vi att besöka detta stället ändå, ett besök här är en upplevelse i sig där du kan beskåda de vackra glittrande stenarna och guldet.

Burj Khalifa i Dubai

Med sina 828 meter är Burj Khalifa Dubais landmärke och världens högsta byggnad. Du kan köpa biljetter och komma upp till 128 våningen för att se den fantastiska utsikten vi rekommenderar att se vid solnedgången.

Safa Parken i Dubai

Hitta billiga resor till Dubai och upptäck de gröna omgivningar mitt i centrum är perfekt för att slappna av och prata i mitt i ruset. Här finns marknader och livemusik på helgerna då det kommer mest människor, söker du lugn och ro borde du komma i veckan, särskilt om du är här med barnen för här kan du hyra en båt och ro på den lilla sjön eller gå till lekplatser. Parken skapades året 1975 och ligger i utkanten av Dubai. I denna park finns tre sjöar, över 200 fågelarter, en kulle som erbjuder fin utsikt, en enorm gräsmatta och fina träd så hitta billiga resor till Dubai!

Xxtreme Simulation

Söker du efter action borde du besöka Xxtreme. Hitta billiga resor till Dubai och kom gärna hit med vänner och familj för att utmana dem i bilrace – här kan du prova bilkapplöpning som är helt säkert för du styr från en racingsimulator. Xxtreme är den första och enda i sitt slag racingklubb som har en F1 racingsimulator.

Burj AL Arab

Detta sjustjärniga hotell är ett lyxhotell som står på en konstgjord ö. Hotellet är utformat som en segel och är över 300 meter högt, är du ute i god tid kan du boka bord på restaurangen som finns på hotellet. Rum finns såklart att boka här med söker du ett billigare alternativ i Dubai kan du jämföra hotell och boka hotell och flyg genom billiga paketresor. Hitta billiga resor till Dubai!

Dubai Mall

Är du i Dubai får du inte missa att besöka den stora fontänen utanför Dubai Mall. Varje dag visas en föreställning med vatten, musik och ljus. Föreställningen tar bara några minuter men är helt fantastisk och populär bland invånare och turister så kom gärna lite tidigare för att få bra platser! På kvällen visas showen två gånger i timmen och är såklart helt gratis!

Besök även Dubai Mall. Detta är världens största köpcentrum med en yta på över en miljon kvadratmeter. Här finns över 1200 kända butiker med många kända märken, men också Dubai Akvarium. Har du spanat in sista minuten resor all inclusive till Dubai? Du kan hitta billiga resor just nu och boka en billig paketresa hit.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Dubai

Billiga flyg till Dubai startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Dubai:

Du kan flyga till Dubai från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Dubai från följande länder: