Flyg till Barcelona

redan från 1015 kr
31 maj 07 jun Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Barcelona
Stockholm
03 jun (sön)
Ryanair
Barcelona
07 jun (tors)
Ryanair
Direkt flyg
1015 kr
Stockholm
25 sep (tis)
Ryanair
Barcelona
27 sep (tors)
Vueling Airlines
Direkt flyg
1015 kr
Stockholm
21 nov (ons)
Vueling Airlines
Direkt flyg
Barcelona
25 nov (sön)
Ryanair
Direkt flyg
1015 kr
Stockholm
07 jun (tors)
EasyJet
Barcelona
20 jun (ons)
Ryanair
Direkt flyg
1026 kr
Stockholm
11 jun (mån)
Ryanair
Direkt flyg
Barcelona
03 jul (tis)
Norwegian
Direkt flyg
1026 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Barcelona

Billiga flyg till Barcelona

Barcelona

Ett av Europas mest populära resmål är Barcelona. Inte konstigt, för staden har så mycket att erbjuda. Här kan du njuta av stadslivet och stränder på samma gång. Besök fantastiska gamla byggnader och upptäck arkitektur eller besök populära parken Parc Guell med sin imponerande trädgård och arkitektoniska element. Hitta resan och ta flyget hit. Är du en fantast av fina gamla kyrkor? Den största och vackraste kyrkan ligger i Barcelona – Sagrada Familia samt många fler gamla bevarade kyrkor och byggnader. Hitta billiga flyg till Barcelona idag!

Naturen i Barcelona

Besök till fots eller på cykel parken Parc Guell som utsågs av Unesco till ett världsarv 1984. Den imponerande parken är fyllt med träd, gräsmattor och mosaik, trappor, spiralformade torn och en jättelik terrass mitt i parken. Parken är minst sagt mycket intressant. Hitta billiga flyg till Barcelona och besök sedan en Barcelonas kända stränder, till exempel Barceloneta stranden. Här kan man göra så mycket mer än att bara ligga på stranden och sola. Det finns många attraktioner här, allt från dansande försäljare, spelande på trummor invånare till sand-konstnärer. Fler stränder är stranden Bogatell, stranden Mar Bella eller stranden Ocata. Barcelona ör ett toppen val av sista minuten weekendresor. Res billigt och köp en kollektivtrafik-biljett! Hitta billiga flyg till Barcelona!

La Sagrada Familia kyrkan i Barcelona

La Sagrada Familia är en katolsk basilika i Katalonien i Barcelona som man började bygga 1882 och bygger på idag och är långt ifrån färdigbyggd. Den var arkitekten Antoni Gaudi som är ursprunglig skapare till bygget av denna fina basilika. Inte förrän 2010 hölls den första officiella invigningen när påven Benedictus XVl konsekrerade basilikan. Kyrkan ägs av en privat katolsk stiftelse vilket också är anledningen till basilikans långa byggtid då de enda medlen som bekostar byggnaden av La Sagrada Familia är privata donationer och inträdesavgifterna så hitta billiga flyg till Barcelona idag.

Picasso Museum i Barcelona

Det finns flera Picassomuseer och ett av dem befinner sig i Barcelona. Just Picassomuseet i Barcelona har en stor samling av Picassos verk från hans tidigaste ungdom och framåt. Det är i Barcelona som Picasso tillbringade sin ungdom. Hitta flygresor billigt och boka billiga flygbiljetter till ett av Picassos museer. Till exempel denna i Barcelona! Hitta billiga flyg till Barcelona idag!

Barcelonas Las Ramblas gata

Ett av de billigaste alternativen att upptäcka staden är en promenad genom Las Ramblas gatan. Man kan inte besöka Barcelona utan att ha besökt kända Las Ramblas gatan! Gatan är mer än en kilometer lång och fylld med spännande aktiviteter, underhållning, affärer, restauranger, caféer, basarer, gatustånd, gatuuppträdanden och mycket mer. Det är stor trängsel på gatan och gör stället populärt hos ficktjuvar, du måste därför vara försiktig. Gatan har fått sitt namn efter arabiska ordet ramla som betyder flodbädd. Detta på grund av att gatan en gång i tiden var ett avrinningsdike från Collserolabergen som ofta blev fylld med vatten vid stora regnar. Har du funderat på sista minuten resor billigt? Jämför flyg och hitta weekendresor billigt. Boka billiga flyg till Barcelona.

FC Barcelona Stadium i Barcelona

Barcelonas kända fotbollsarena som officiellt heter Camp Nou ägs av fotbollsklubben FC Barcelona. 1954 påbörjades byggnaden av denna arenan och idag ryms nästan 10 000 åskådare på arenan och gör den till Spaniens största arena. Förutom fotbollsmatcher utspelar dig här även konserter, bland annat Michael Jackson, Bruce Springsteen, Sting och Julio Iglesias har uppträtt på arenan.

Barrio Gotico området i Barcelona

Jämför flyg och hitta billiga paketresor till de gotiskakvarteren i Barcelona. Boka billiga flyg till Barcelona! Barrio Gotico kvarterens historia sträcker sig långt tillbaka till medeltiden. Den växte fram runt den gamla Romerska staden Barcino som är den äldsta delen av Barcelona. Här finns många gamla och mystiska kyrkor, museer och torg. Besök gärna Barcelonas historiska museum - Museu d'Història de la Ciutat. Det är bäst att utforska dessa kvarteren till fots eftersom gatorna är såpass smala. Nära ligger också El Born som är Barcelonas gamla stad, värd att besöka. Boka billiga flyg till Barcelona redan idag.

Tibidabo bergstoppen i Barcelona

Tibidabo är en känd bergstopp och högsta punkten i utkanten av Barcelona och ligger mer än 500 meter över havet. På toppen finns en kyrka, ett nöjesfält, Barcelonas TV-horn och ett rymdobservatorium. Att besöka Tibidabo är ett billigt och roligt alternativ för barn och vuxna. Du kan nå toppen via bil, buss eller bergbana. Den fina kyrkan Sagrat är gratis att besöka, likaså är utsiktsplatsen på topp som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Barcelona. TV-Tornet som också befinner sig på berget heter Torre De Collserola och byggdes inför OS året 1992. Det är nästan 300 meter högt och är Barcelonas högsta byggnadskonstruktion. Från tornet hanteras nästan all TV-och radiosändningar. Rymdobservatoriet som också finns på berget ägs av Barcelonas vetenskapsakademi, blev färdigbyggt 1901 och är idag ett av de äldsta rymdobservatorier i världen som fortfarande är i bruk. En billig biljett ger dig inträde till ett av flera alternativ så Boka billiga flyg till Barcelona nu och besök Tibidabo!

Modernistiska byggnader i Barcelona

Modernismen var en Katalansk kulturell rörelse i Barcelona och Katalonien i slutet på 1800-talet och varade till början på 1900-talet. De mest kända modernistiska byggnaderna är Antoni Gaudis verk. Det finns en handfull modernistiska byggnader kvar idag, tre av dem finns i Barcelonas kvarter som heter Illa de la Discordia – Casa Lleó-Morera , Casa Batllo och Casa Amatller.

Montjuic Berget och Poble Espanyol byn i Barcelona

Montjuic berget är ett överväxt berg och parkområde beläget vid Barcelonas hamn. Högst upp befinner sig en gammal fort och kallas Montjuic slott. Den andra attraktionen på berget är Poble Espanyol som byggdes 1929 och är en unik spansk by. Den byggdes som ett arkitektoniskt experiment för att skapa en by som visar Spaniens alla arkitektoniska stilar. Resultatet blev en succé och stället blev snabbt populärt. Söker du efter billiga resor maj månad rekommenderar vi en resa just hit. Idag finns här förutom restauranger och caféer också nattklubbar, många hantverksbutiker, och särskilt under sommaren finns konserter och evenemang. Här kan du se ett av de bästa flamenco shower, som är obligatoriskt i samband med en resa till Barcelona.

Montserrat bergen och kloster i Barcelona

Bara en timme från Barcelona ligger Montserrat berget, kloster och basilika som är gratis att besöka och öppet året runt och ett av Spaniens populäraste turistmål. Här finns fantastiska landskap och panoramautsikt, berget är över 1200 meter högt och vid fint väder kan man se Mallorca från toppen. Berget är ett naturskyddsområde och besöks av fler än tre miljoner resenärer och pilgrimer varje år. Du behöver inte åka långt för att upptäcka fantastisk natur, hitta flyg och hotell, jämför lågprisresor och köp en billig sista minuten biljett! Boka billiga flyg till Barcelona idag.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Barcelona

Billiga flyg till Barcelona startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Barcelona:

Du kan flyga till Barcelona från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Barcelona från följande länder: