Flyg till Bangkok

redan från 1092 kr
25 jun 02 jul Avresa
Flygbiljetter från
Var som helst
till
Bangkok
Chiang Mai
06 dec (tors)
Rio Sul
Direkt flyg
Bangkok
10 dec (mån)
Rio Sul
Direkt flyg
1092 kr
Chiang Mai
04 dec (tis)
Bangkok Airways
Direkt flyg
Bangkok
08 dec (lör)
Bangkok Airways
Direkt flyg
1531 kr
Chiang Mai
04 dec (tis)
Bangkok Airways
Direkt flyg
Bangkok
10 dec (mån)
Bangkok Airways
Direkt flyg
1531 kr
Chiang Mai
04 dec (tis)
Bangkok Airways
Direkt flyg
Bangkok
11 dec (tis)
Bangkok Airways
Direkt flyg
1531 kr
Chiang Mai
04 dec (tis)
Bangkok Airways
Direkt flyg
Bangkok
12 dec (ons)
Bangkok Airways
Direkt flyg
1531 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Bangkok

Billiga flyg till Bangkok

Bangkok

Har du bråttom att få känna sand mellan tårna? Boka billiga flyg till Bangkok! Men Thailands huvudstad Bangkok har så mycket mer att erbjuda än bara vackra stränder. Med sitt tropiska klimat lockar ”staden som aldrig sover” människor från hela världen. Bangkok är en fascinerande stad full av kontraster, här finns vackra skinande tempel, stora skyskrapor, färgstarka marknader och shopping till billiga priser. Man kallar Thailand ”The land of smiles”, så kom hit och möt de trevliga och glada invånarna. Hitta flyget hit och boka billiga flyg till Bangkok.

Åk Sky-Train i Bangkok

De flesta platserna i världen erbjuder transportmedel på marken eller under marken, i form av tunnelbana eller buss, spårvagn med mera. Bangkok är ett av de få platserna som kan erbjuda dig transport ovanför marken där du susar fram genom luften i en Sky Train som även erbjuder dig en fantastisk utsikt över staden. Det är det perfekta sättet av transportering då trafiken på marken är väldigt intensiv i Bangkok. Boka billiga flyg till Bangkok!

Tempel i Bangkok

I Bangkok finns det gott om tempel, fler är 400 stycken och du kommer inte ha några problem med att hitta ett. De tre största och finaste templen är Wat Phra Kaew och ligger i den hostoriska delen av Bangkok. Man anser det templet vara det viktigaste och sakrala buddiska tempel i Thailand. Här finns fler än 100 byggnader, färgstarka mosaiker och gyllene figurer från 1700-talet. Det andra templet är Wat Pho och är mer känd som templet med den gigantiska liggande Buddha statyn som är 46 meter lång och 15 meter hög. I detta tempel uppstog ursprungligen den traditionella thailändska massagen så här borde du unna dig en sådan på plats! Wat arun är det tredje templet som även det är vacker och värt att besöka.

Samutprakarn Crocodile Farm & Zoo I Bangkok

Samutprakarn Crocodile Farm har över 100 000 krokodiler på sin farm, men även några apor, tigrar och ormar. Boka billiga flyg till Bangkok och se några av de många shower med krokodilerna, till exempel brottning med krokodiler eller stuntmän som sticker in ben, armar och huvud mellan krokodilens tänder.

Bang Koks Street Food

Bege dig gärna ut till Wang Lang Food Market och prova något av det Thailändska street food. Hit kommer alla möjliga personer, allt från unga studenter till businessmän från närliggande kontor. Thailändarna är hygieniska av sig vid matlagningen och det är väldigt säkert att äta maten tillagad på plas, chansen att bli matförgiftad är liten. Maten till skillnad från den vi äter hemma är exotisk i Bangkok och kan köpas till billiga priser.

Gå en matlagningskurs i Bangkok

Boka billiga flyg till Bangkok och besök en thailändsk matlagningsskola och lär dig laga lika fantastiskt som invånarna. De flesta lektionerna inkluderar förutom själva matlagningen också utflykter till de lokala marknaderna och introduktion till thailändska ingredienser och smaker. Sista minuten resor all inclusive billigt finns att hitta. Gillar du att laga mat? Billiga semesterresor väntar några klick bort, boka hotell och flyg och unna dig matlagningskurs och överraska vänner och familj med fantastiska maträtter!

Pak Khlong Talat i Bangkok

Besök denna vackra blomstermarknad i Bangkok och upplev något alldeles speciellt. Beundra de alla vackra färgerna och dofterna från blommorna på marknaden. Utforska de alla exotiska blommorna och låt dig fascineras. Marknaden har alla möjliga typer av växter, allt från rosor, orkideer, liljor till de mycket exotiska. Oftast säljs blommorna i större förpackningar med 50-100 stycken blommor i varje och finns till billiga priser. Tjänster inom blomsterarrangemang erbjuds för alla tillfällen. Boka billiga flyg till Bangkok!

Köp gärna hem till hotellet några blommor och ställ i en vas och njut av synen så länge du vistas i Bangkok. Söker du fortfarande efter billiga all inclusive sista minuten resor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billgaste flyget! Tack vare det exotiska klimatet och sprudlande liver i Thailands huvudstad kan du komma hit när som helst och njuta av att som finns att göra. Boka billiga flyg till Bangkok.

Chatuchak Market i bangkok

Den främssta anledningen för många som kommer hit är att det finns billiga priser! Bland annat måltider, boende, alkohol och kläder kostar väldigt lite. Till Bangkok kommer många just för Chatuchak marknadens skull. Här finns över 8000 marknadsstånd och på en t7ypisk helg kan över 200 000 personer komma. Här kan du verkligen köpa det mesta du kan tänka dig till billiga priser – kläder, hantverk, keramik, möbler, mat och dryck, växter, konst och målningar, husdjur, antikviteter och begagnat och vintage. Men akta dig att inte köpa falska märkesvaror, och kom ihåg att inte hålla dig från att pruta på varorna! Detta kan bli en riktigt billig utlandsresa - boka billiga flyg till Bangkok.

Besök en flytande marknad i Bangkok

Den så kallade båt-shoppingen är populär i Bangkok. Här shoppar du från din båt och köper från en annan, du behöver inte gå ur båten vilket gör upplevelsen så spännande och är något vi inte kan uppleva hemma. En av den mest populära flytande marknaden är Damnoen Saduak och ligger cirka 5 kilometer ifrån Bangkok. Hit kan du ta dig från centrala Bangkok med en Long-tail-båt som tar dig till landsbyggden.

Besök Khao Yai National Parken i Bangkok

I dessa öppna risfält med exotiska frukter, tigrar och björnar och vackra miljö kan du koppla av från Bangkoks hektiska liv. Här finns forsande vattenfall, blomstrande orkidéer och snåriga lianer. Här kan du ridandes på en elefant upptäcka den vackra naturen runt omkring och garanterar dig ett oförglömligt nöje. Hit kan du ta dig från Bangkok med arrangerade dagsturer, så boka billiga flyg till Bangkok.

Transporten i Bangkok

En Tuk – Tuk resa är obligatorisk och ett bra alternativ till lågprisresor. om du är i Phuket. En av de mest populära sätten och till billiga priser att transporteras på i Thailand är just på en Tuk – Tuk som kanske inte är dt mest bekväma transportsättet med mest smidiga om du inte ska åka längre än en halvtimma och du ska färdas genom en trafikerad terräng rik på turister. Kom överens om priset med chauffören innan du hoppar på Tuk – Tuk. Boka billiga flyg till Bangkok och åk Tuk – Tuk!

Taxi, världens mest populära transportsätt är klart bekvämare än Tuk – Tuk men också lite dyrare. Även här ska du komma överens om priset innan du stiger på och välj gärna en taxi med air condition.

Moto Taxi är en annan populär transport till billiga priser och är en Motorcykeltaxi, det är billigt men säkerheten är låg eftersom förarna oftast inte kör försiktigt. Är du ensam är detta perfekta sätt att ta sig fram på, är ni flera måste ni hoppa på varsin Moto Taxi.

Du kan annars hyra egen bil eller moped. Viktiga saker du ska tänka på när du hyr fordonet:

  • Oftast krävs bara att du visar upp passet i början vid deposition, lämna helst inte kvar passet
  • Skaffa ett internationellt körkort
  • Försäkring ingår oftast inte även om försäljaren påstår annorlunda
  • Skaffa reseförsäkring för bil och motorcykel som täcker eventuella skador
  • Inspektera och fotografera alla skador som vid uthyrningstillfället fanns på fordonet

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Bangkok

Billiga flyg till Bangkok startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Bangkok:

Du kan flyga till Bangkok från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Bangkok från följande länder: