Flyg till Amsterdam

redan från 1169 kr
31 maj 07 jun Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Amsterdam
Stockholm
12 jun (tis)
Ryanair
Amsterdam
13 jun (ons)
Vueling Airlines
1169 kr
Stockholm
11 jun (mån)
Ryanair
Amsterdam
14 jun (tors)
Norwegian
Direkt flyg
1190 kr
Stockholm
12 jun (tis)
Ryanair
Amsterdam
14 jun (tors)
Norwegian
Direkt flyg
1190 kr
Stockholm
12 jun (tis)
Ryanair
Amsterdam
22 jun (fre)
Norwegian
Direkt flyg
1190 kr
Stockholm
09 jun (lör)
Ryanair
Amsterdam
13 jun (ons)
Vueling Airlines
1200 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Amsterdam

Billiga flyg till Amsterdam

Amsterdam

Boka billiga flyg till Amsterdam och gör ett besök i Amsterdam på veckoslutet i denna holländska metropol som är en suverän ide. Här kan du strosa på de långa och ofta bilfria stråken till fots eller på cykel som går från Kungliga Slottet till Leidseplein och bjuder på sevärdheter och spännande attraktioner på vägen. Flotta klädaffärer, tulpanstånd, barer, caféer, prylbutiker är bara något av vad som finns allt med vägen förutom det livliga folklivet. Cykla utmed de alla kanalerna som finns i Amsterdam och prova goda maträtter. Boka billiga flyg till Amsterdam!

Det typiskt Holländska i Amsterdam

Väderkvarnen, tulpanen, ost och trätoffeln är Amsterdams symboler och dessa kommer du träffa på många av under din vistelse i Amsterdam. Dessa kan du köpa i form av vykort och souvenirer. Smaka på ost i Reypenaer Cheese Tasting Room eller köp en tulpan Bloemenmarkt som är en enorm tulpanmarknad så boka billiga flyg till Amsterdam.

Något annat typiskt i Holland är väderkvarnarna. Det kan vara svårt att tro men i Amsterdam finns hela åtta väderkvarnar mitt i stan! Hitta bästa flyg och boka billiga flygbiljetter till Amsterdam och upptäck de imponerande väderkvanarna.

Nattlivet i Amsterdam

Här finns något för varje smak. Dansfestivaler, klubbar, festivaler, barer med världskända DJ:s som spelar allt från hip hop till funk, dub step, trance, deep house eller techno. Amsterdams gator och torg vaknar till liv när det börjar bli mörkt i staden. På baksidan av Dam square finns det kända Red Light District populär hos turister. Amsterdams rykte är välförtjänad eftersom staden har ett enormt utbud av nattklubbar. Boka billiga flyg till Amsterdam och besök de viktigaste klubbområdena -Leidseplein och Rembrantplein men finns utspridda över hela staden.

Frukost i Amsterdam

Varför inte äta en typisk holländsk frukost älskad av holländare? Vitt bröd med chokladströssel är mycket populärt. Söker du billiga semesterresor borde du spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billigaste flyget till Amsterdam och njuta av en söt frukost.

Zoo i Amsterdam

Boka billiga flyg till Amsterdam och besök Hollands äldsta zoo i Amsterdam – Artis zoo. Denna zoologiska djurpark består av fyra huvudområden – Zoo, Botaniskt trädgård, Planetarium och geologiskt- och zoologiskt centrum. Här kan du se djur från hela världen och till och med vilka djur som lever i Amsterdams kanaler tack vare ett specialbyggt akvarium. I den Geologiska museet får du se hur planeten utvecklats under de senaste 4 miljarder år. I Planetariet reser du genom universum och i parken kan du koppla av och upptäcka gamla träd och fina statyer. Här finns också ett växthus med en tropisk regnskog. Boka billiga flyg till Amsterdam!

Upptäck staden från en cykel

Självklart måste du ta en cykeltur när du är i Amsterdam! Boka billiga flyg till Amsterdam och hyr en cykel på många ställen i Amsterdam till ett bra pris. Att cykla är ett av de populäraste transportmedlen i staden och chansen att du ser många cyklister susa förbi runtomkring och från alla håll är väldigt stor. På en cykel kan du förflytta dig smidigt och öka dina chanser att upptäcka det du inte skulle ha upptäckt till fots eller från ett fordon – och fort går det! Är vädret finns inget skönare att cykla på Amsterdams gator med vinden i håret och solen gassande. Jämför priser och upptäck snabbt att resa på cykel är ett av de billigaste alternativen i Amsterdam.

Besök Amsterdams museum

På Amsterdams Museum kommer du lära dig mycket om stadens historia som är rik på händelser och sträcker sig långt tillbaka i tiden. Här kan du följa Amsterdams urbaniseringshistoria under flera århundraden. Museet öppnade 1926 i en byggnad från 1500-talet som då var Amsterdams barnhem. Här visas samlingar från medeltiden till nutid och förvaltar 70 000 olika föremål varav 25 000 har fotograferats och lagts upp på nätet som man kan hitta och beundra. Boka billiga flyg till Amsterdam och besök Amsterdams museum!

Van Gogh-museet i Amsterdam

Van Gogh-museet öppnades 1973 och erbjuder dig som är konstfantast eller inte en speciell upplevelse med sina konstutställningar av Van Gogh. Boka billiga flyg till Amsterdam och besök hans största konstsamlingar och de är minst sagt mycket intressanta.

Joods historiska Museum i Amsterdam

På detta museum kommer du få lära dig mycket om stadens judiska historia. Museumet består av fyra synagogor. Med bilder, foton och föremål visas den judiska historian och kulturen i Holland. Joods Historiska Museum ligger i det judiska kvarteret så en promenad i dessa kvarten för att ta del av den judiska kulturen rekommenderas.

Kanalerna i Amsterdam

Amsterdam är rikt på kanaler som skapades på 1600-talet, här finns hela 165 stycken! Hoppa på en kanalbåt, koppla av och låt dig transporteras genom Amsterdams kanaler där du samtidigt upptäcker allt runtomkring. Det finns mpnga kanalbåtar att välja mellan i Amsterdam. Ett alternativ är att du hyr din egen elbåt, särskilt om du är i sällskap, för att senare puttra fram i båten i kanalen. Alternativt köp en dagsbiljett och åk med de tre båtbusslinjerna. Här kan du jämföra hotell och välja ett av de finaste med vacker utsikt över kanalerna. Boka resa och hotell snabbt! Boka billiga flyg till Amsterdam!

Besök Amsterdams arena

Åk till Ziggo Dome som är Amsterdams stora centrala arena. Här spelas konserter, hålls i evenemang och andra uppträdanden. Passa på att kolla kalendern vad som händer under just din vistelse. Här har många kända artister uppträtt och hela 17 000 åskådare får plats.

Parker i Amsterdam

En av de mest populära parkerna i Amsterdam är Vondelpark. Ta en spårvagn hit från centrum och vandra runt bland de gröna gräsmattorna och färgglada tulpaner vilket är mycket avkopplande. Lägg dig i gräset och koppla av ett tag innan du återvänder till Amsterdams centrala livliga gator. Ät en glass eller unna dig en fika på en av de många uteserveringarna på Vondelpark. Väljer du billiga resor i juni till Amsterdam är det en perfekt tid av vandra genom parkerna och njuta av solen.

Gå på en konsert i Amsterdams konserthus

Concertgebouw ligger högt uppe på listan över världens mest berömda konserthus. Här kan du lyssna på allt från klassisk musik till jazz och pop. Kolla upp vad som spelas under din vistelse och var snabb med att köpa biljetter!

Minigolf i Amsterdam

Gillar du minigolf får du inte missa att besöka detta stället – GlowGolf Amsterdam bjuder på en mycket speciell minigolfupplevelse med sin 3D-miljö du kan komma runt i dina 3D-glasögon. Ljuseffekterna lyser upp banorna och det hela skapar en mycket häftig effekt. Hitta resor på nätet och välj ett av de billiga direktflyg som finns till Amsterdam och spela oförglömlig minigolf!

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Amsterdam

Billiga flyg till Amsterdam startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Amsterdam:

Du kan flyga till Amsterdam från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Amsterdam från följande länder: