Flyg till Alicante

redan från 885 kr
02 maj 09 maj Avresa
Flygbiljetter från
Sverige
till
Alicante
Stockholm
15 maj (tis)
Ryanair
Direkt flyg
Alicante
17 maj (tors)
Ryanair
885 kr
Stockholm
12 maj (lör)
Ryanair
Direkt flyg
Alicante
17 maj (tors)
Ryanair
947 kr
Stockholm
14 maj (mån)
Ryanair
Direkt flyg
Alicante
19 maj (lör)
Vueling Airlines
968 kr
Stockholm
13 maj (sön)
Ryanair
Direkt flyg
Alicante
16 maj (ons)
Ryanair
999 kr
Stockholm
13 maj (sön)
Ryanair
Direkt flyg
Alicante
17 maj (tors)
EasyJet
1010 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg till Alicante

Billiga flyg till Alicante

Alicante

I Alicante som har varit en viktig hamnstad kan du verkligen känna på Medelhavskustens klimat. Här kan du promenera på stranden och känna havets doft och beundra de fina palmerna, mosaiken och marmorn i Alicantes kända röda, krämvita och svarta färger. Man säger att av alla Valencias städer är Alicante en av de trevligaste städerna och att staden är platsen man flyttar till om man skulle vilja flytta från storstaden. Så tveka inte och hitta det billigaste flyget till Alicante och ta en strandpromenad vid solnedgången på berömda stranden Paseo de la Explanade. Söker du billiga semesterresor? Spana in alla billiga flyg, jämför charter, fundera över billiga all inclusive resor sista minuten och boka billigaste flygstolarna i billgaste flyget! Boka billiga flyg till Alicante och tack vare det milda klimatet i Alicante, njut av det fina vädret året runt.

Alicantes Stränder

Ett av de bästa turistattraktionerna i Alicante är utan tvekan stränderna här – flera år i rad har dem belönats med EU´s blåa flagga, inte konstigt! Stränderna San Juan, Cabo de las Huertas, Albufereta eller Almadraba är bara några exempel på fantastiska stränder. San Juan till exempel vars fina stränder sträcker sig från stränderna El Campello till Cabo de las Huertas. Boka billiga flyg till Alicante och upptäck stranden som är av mycket hög kvalitet erbjuder attraktioner som beachvolleyboll, vindsurfing, fotboll och många fler vattensporter. San Juan ligger mycket nära Alicante Golfbanan för dig som är golffantast. Flygresor online hit finns bara ett klick bort. Man måste inte åka långt för att uppleva spännande äventyr. Tveka inte och boka flygbiljetter online.

Alicantes nattliv

Alicante erbjuder ett spännande nattliv året runt. Sök flyg och hotell och flyg till ny plats som Alicante för att uppleva Medelhavskustens sköna och spännande klimat! Diskotek, barer, krogar och musikbarer som erbjuder allt från rock till salsa och jazz. Nattlivet är som rikligast i delen El Barrio som ligger runt Alicantes katedral, boka billiga flyg till Alicante och festa loss. Här finns alla typer av pubar och nattklubbar med utetarasser där kända DJ´s kommer och spelar till soluppgången. La Havana, El Coscorron, Ay Carmela, El Puerto di Roma är några barer och klubbar. Känner du för livemusik? Boka billiga flyg till Alicante och besök Café Loft och Plaza de Toros som är två bra exempel.

Castillo de Santa Barbara i Alicante

Castillo de Santa Barbara är en historisk fästning som ligger på Benacantil som är ett högt berg över Alicantes gamla stad som erbjuder en fantastisk panoramautsikt. Slottet ligger 166 meter över havet och användes på 1700-talet som ett militärobjekt och fängelse. 1963 öppnades slottet för allmänheten vars topp du kan nå med en hiss från en av gårdarna. Boka utlandsresa för att upptäcka sådant du inte har i hemmatrakterna. Det finns många lågprisresor att välja mellan så en resa hit kommer inte kosta dig skjortan. Boka flyg och hotell billigt, boka billiga flyg till Alicante.

Isla de Tabarca vid Alicante

På denna ö vid Alicante börjar din äventyr i solen. Söker du efter billiga resor till vämnen är detta platsen du letar efter - Isla de Tabarca är den största ön av en liten grupp öar som kallas Islote de la Cantera. Själva Tabarca är ett skyddat havsreservat som är populär bland turister som älskar att snorkla och dyka bland alla arter av vackra fiskar som simmar runt öarna - boka billiga flyg till Alicante och njut av snorklingen.

Gamla Staden i Alicante

Vandra på Alicantes smala gator I gamla stan och besök gamla rådhuset från 1800-talet för att se det kända Salon Azul, blåa rummet. Besök San Nicholas katedralet från 1700-talet som ligger bredvid eller varför inte en av de många konstgalleriorna i närheten? Möjligheterna finns många. Hur hittar man billiga resor hit? Hitta billigaste flygbolag. Jämför alla billiga flygbiljetter hit och boka flyg och boende i Alicante.

Konstgallerierna i Alicante

Boka billiga flyg till Alicante och sesök Museo de Arte de Siglo XX La Asegurada som är ett ställe där gammalt möter nytt. Denna byggnaden från 1687, är en av de äldsta byggnaderna i Alicante och användes tidigare som ett spannmålsmagasin. Här finns några av Spaniens viktigaste konstsamlingar. Dessa samlingar är av bland annat Miro, Dali och Picasso. Ett annat museum är Museo Taurino som visar tjurfäktningens och utställningar. Här finns skarpa svärd och fina kostymer som tillhörde tjurfäktare, uppstoppade tjurar och andra element som representerar den spanska kulturen genom århundraden. Ett annat museum är Marq och är ett arkeologiskt museum. Boka billiga flyg till Alicante och finn arkeologiska fynd från Alicantes region visade på ett mycket modernt sätt. Inte konstigt att detta museum sågs ut till Europas bästa museum 2004! Billiga fly i Europa finns många. Har du redan hittat bästa flyg till Alicante?

Guadalest i Alicante

Guadalest som också kallas ”Örnnästet” är en by som ligger cirka en timme ifrån Alicante. Det är ett av de mest spektakulära platserna i Spanien och ligger högt upp på en bergstopp med bara cirka 200 invånare. För att nå Guadalest måste du ta dit upp för den slingrande vägen förbi byn Polyp ända upp till Guadalest, det är verkligen värt! Boka billiga flyg till Alicante och upptäck Guadalest!

Santa Maria basilikan i Alicante

Santa Maria Basilikan från 1400-talet i Alicante är byggd i den valencianska gotiska stilen och är den äldsta aktiva kyrkan i Alicante som befinner sig på Plaza De Santa Maria.

Explanada de Espana i Alicante

Explanada de Espana är en av stadens symboler och kännetecken. Denna 500 meter långa och skinande promenadväg är ett av Spaniens populäraste boulevard som löper parallellt med hamnen och är kantad med palmer på båda sidorna. Så hitta resan och boka resan billigt. Den börjar i Puerta del Mar och slutar i Parque de Canalejas. Den byggdes i början på 1900-talet och består av över 6 miljoner bitar mosaik av marmor i färgerna röd, vid och svart. Här finns underhållning, barnteater, gatuuppträdanden och mycket mer.

Parker i Alicante

La Ereta Park är ligger vid sluttningarna av berget Benacantil vid foten av slottet Santa Barbara mittemot fina El Postiguet stranden. Här kan du njuta av oslagbar utsikt över staden och promenera längst vägen som går från toppen ner till stadens gamla kvarter. En annan park vi rekommenderar är El Palmeral Park som nog är det mest spektakulära parken i staden bestående av palmer och sjöar. Här finns en paviljong där det regelbundet hålls olika aktiviteter. Utöver det hittar du här idrottsanläggningar och cykelspår. Weekendresor billigt finns här att uppleva! Hitta billiga resor sista minuten och köp en billig flygbiljett idag! Boka billiga flyg till Alicante och kom redan idag.

Flyhacks - alltid bästa flygerbjudanden till Alicante

Billiga flyg till Alicante startar från och det tar endast att komma dit.

Välj ett av de följande flygbolagen som flyger till Alicante:

Du kan flyga till Alicante från följande städer:

Förutom att det finns flyg till Alicante från följande länder: