Flyg från Malaga till Nice

redan från 946 kr
24 nov 01 dec Avresa
Flygbiljetter från
Spanien
till
Nice
Sevilla
27 nov (tis)
EasyJet
Direkt flyg
Nice
03 jan (tors)
EasyJet
Direkt flyg
946 kr
Barcelona
29 jun (lör)
EasyJet
Direkt flyg
Nice
10 jul (ons)
EasyJet
Direkt flyg
966 kr
Barcelona
29 jun (lör)
EasyJet
Direkt flyg
Nice
07 jul (sön)
EasyJet
Direkt flyg
977 kr
Barcelona
03 jul (ons)
EasyJet
Direkt flyg
Nice
10 jul (ons)
EasyJet
Direkt flyg
977 kr
Barcelona
02 jul (tis)
EasyJet
Direkt flyg
Nice
10 jul (ons)
EasyJet
Direkt flyg
987 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg från Malaga till Nice

Flyghistorik

Konsten att resa med flyg Att flygplanet överhuvudtaget kom till har vi kanske bröderna Orville och Wilbure Wright att tacka för efter att de flög hela 36,5 meter den 17 december 1903 med ett litet flygplan. För att ett flygplan ska kunna flyga så måste det generera en lyftkraft som är lika stor som sin tyng och samtidigt också ha en dragningskraft som är minst lika stor som sitt luftmotstånd och detta fick de alltså till. Kommersiella flyg var länge mycket dyra och riskabla, men de kommersiella flygningarna för privatpersoner kom i alla fall igång år 1916. Det var dock först efter andra världskriget som flygtrafiken fick ett ordentligt uppsving eftersom man då kom på att man kunde bygga om många militärflygplan till passagerarplan istället.

Boka flygresor Malaga - Nice

Att boka en flygbiljett är idag oftast mycket enkelt. Många köper snabbt sin biljett via Internet och man kan till och med skriva ut sitt bording-kort samt checka in redan innan man åker till flygplatsen. Det är alltid bra att vara ute i så god tid som möjligt när man ska boka en resa. Ju tidigare du bokar, desto billigare är det. Oftast i alla fall. Söker du en billig resa så kan du även tänka på att resa tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Du kan också tänka på att du inte reser de veckor som barn är lediga från skolan, eftersom resor tenderar att vara ganska mycket dyrare då.

Flygplan Malaga - Nice

När det är dags att kliva på planet så är möjligheten stor att du kommer att sätta dig i ett flygplan av antingen märket Airbus eller en Boing. Världens största passagerarplan som finns idag är Airbus A380 900. Detta monster till plan har plats för 900 passagerare och kan flyga hela 15 000 mil på en tankning. Boings största flygplan idag går under beteckningen Boeing 747 8. Planet rymmer 700 passagerare och har en otrolig marschfart på 1044 kilometer per timme. Allra vanligast runt om i världen är dock Airbus A 320-serien.

Incheckning Malaga - Nice

Eftersom man idag kan checka in hemma, slipper man ofta också långa köer på flygplatsen. Ibland blir det dock ändå kö, till exempel genom säkerhetskontrollen, så se till att vara ute i god tid. Det finns inget värre än att vara stressad när man står i kö och man undrar hur personen framför har missat alla tydliga skyltar om att man måste ta ut alla vätskor som man har i handbagaget och lägga dem synligt i en liten plastpåse. Om man sedan har några timmar att slå ihjäl, så ser de flesta flygplatser till att du har något att göra medan du väntar på flyget, så som shopping eller så kan du passa på att äta en matbit.