Flyg från Kiruna till Wroclaw

redan från 1582 kr
27 feb 06 mar Avresa
Flygbiljetter från
Var som helst
till
Wroclaw
London
20 mar (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Wroclaw
27 mar (ons)
Ryanair
Direkt flyg
1582 kr
London
20 mar (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Wroclaw
28 mar (tors)
Ryanair
Direkt flyg
1582 kr
London
21 mar (tors)
Ryanair
Direkt flyg
Wroclaw
27 mar (ons)
Ryanair
Direkt flyg
1582 kr
London
21 mar (tors)
Ryanair
Direkt flyg
Wroclaw
28 mar (tors)
Ryanair
Direkt flyg
1582 kr
Kiev
21 apr (sön)
Ryanair
Direkt flyg
Wroclaw
22 apr (mån)
Ryanair
Direkt flyg
1635 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg från Kiruna till Wroclaw

Gott humör för en bra start på resan från Kiruna till Wroclaw

En god inställning är alltid det bästa valet. Att kontrollera två gånger om du har packat ner allt (boardingkort!) kan ge dig sinnesro på vägen till flygplatsen. Precis som att planera i förväg hur du ska hålla dig upptagen under dessa få timmar av flygning. Och att anlända till flygplatsen tidigare skulle hjälpa dig att slippa oroa dig för trafikstockningar, förseningar, köer och andra problem som kan uppstå. Kom ihåg att det är början på en ganska trevlig tid och början på din resa!

Souvenirer från Wroclaw som kan kosta dig mer än du tror

Kontrollera alltid hur många punktskattepliktiga varor du kan föra in i destinationslandet, annars kan det sluta med att du står inför ett dilemma – att betala skatt eller kasta bort sakerna. Ömtåliga föremål, även om de flesta flygbolag hanterar bagaget verkligen försiktigt, kan gå sönder och det du skulle ha som souvenir skulle förvandlas till ett dyrt pusselspel. Innan du köper en massa kosmetika - oavsett hur dyra eller billiga de är - om du inte vet hur din hud kommer att reagera på produkten... Tänk alltid på allergiaspekten. Och den viktigaste delen – souvenirer från djur. Saker som elfenben och ibland till och med fjädrar kan skapa problem för dig, och till och med leda till att du får tillbringa en kväll med poliser. Dessutom kan man aldrig vara säker på om djuret har lidit eller fått sätta sitt liv till när dessa souvenirer gjordes, de kan vara ett resultat av tjuvjakt. Lämna dem i det landet och samla minnen istället för krimskrams som samlar damm.

Ta hand om dig själv – vad man bör göra och inte göra när man reser

Håll dig lugn och gå ombord på planet! Och om man ska vara seriös, då har du redan följt den första regeln – dvs att inte rusa till gaten eller säkerhetskontrollen i sista stund. Stressig start, stressigt slut. De senaste studierna har visat att det kan hjälpa dig att klara jetlag om du avstår från att äta eller äter maträtten som du ska äta med hänsyn till ankomsttiden på slutdestinationen. Det kan vara jobbigt att ta sig igenom jetlag, men för vissa människor är det ännu värre än baksmälla! Att dricka är dock inte så viktigt. Så du kan avnjuta en och annan favoritdryck.

När stiger priserna på flygbiljetten Kiruna till Wroclaw?

Förutom det uppenbara faktumet - när avgången närmar sig - så finns det typiska perioder då flygbiljetter från Kiruna till Wroclaw blir dyrare. Semestersäsongens topp, turistsäsong (på Kuba är det till exempel på vintern) och när som helst runt nationella helgdagar, särskilt så kallade "långhelger". Och naturligtvis typiska perioder på året som runt jul och kinesiskt nyår, när folk reser mycket och det är vanligt att man besöker familjen. Om du vill minska kostnaderna, undvik dessa perioder.