Flyg från Faro till Göteborg

redan från 494 kr
24 dec 31 dec Avresa
Flygbiljetter från
Var som helst
till
Göteborg
Warszawa
22 mar (fre)
Ryanair
Direkt flyg
Göteborg
25 mar (mån)
Ryanair
Direkt flyg
494 kr
London
23 jan (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Göteborg
25 jan (fre)
Ryanair
Direkt flyg
545 kr
London
23 jan (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Göteborg
26 jan (lör)
Ryanair
Direkt flyg
545 kr
London
23 jan (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Göteborg
27 jan (sön)
Ryanair
Direkt flyg
545 kr
London
23 jan (ons)
Ryanair
Direkt flyg
Göteborg
28 jan (mån)
Ryanair
Direkt flyg
545 kr
Prisbevakare
Slösa inte på din tid.
Låt erbjudandena hitta dig.
{{alert.msg}}

Snabbguide - flyg från Faro till Göteborg

Vad är skillnaden mellan incheckat bagage och handbagage?

Oftast hamnar det incheckade bagaget i lastutrymmet längst bak på planet och du har inte tillgång till det under flygresan. Handbagaget kan du däremot ha med dig ombord. Beroende på vilket flygbolag du flyger med kan du behöva betala för incheckat bagage. Handbagaget är alltid gratis (naturligtvis om du inte överskrider gränserna angivna i policyn).

Hälsa under din resa från Faro till Göteborg

Vi är vanligtvis frestade att ta med oss många läkemedel, för att vi litar på dem och känner oss mycket tryggare med dem. Det är en mycket rimlig tanke - du bör ta med dig dina smärtstillande medel, allergimediciner och annan medicinsk apparat. När det gäller receptbelagda läkemedel för allvarliga sjukdomar, som astma, diabetes, högt blodtryck etc., kommer du troligtvis att få ha dem i handbagaget. Men det är bäst att låta bli att ta med läkemedel mot magbesvär eller insektsmedel, de lokala är bättre anpassade till den lokala miljön och därmed mycket effektivare.

Hygien under flygning från Faro till Göteborg

Det finns flera råd att följa om du vill spendera din resa utan plötsliga hälsoproblem, vanligtvis magbesvär. Förutom att ofta tvätta dina händer (eller använda handdesinfektionsmedel som handsprit eller gel) är det mycket viktigt att bara dricka vatten på flaska. Lokalbefolkningen är mer immun mot matförgiftning (precis som du är hemma i ditt land)... du är däremot en gäst där och din kropp är försvarslös mot vissa bakterier. I Egypten, till exempel, drabbas de flesta europeiska turister av "faraos förbannelse", som är en lindrig matförgiftning och som till och med kan orsakas av att man sköljer munnen med kranvatten. Att hålla sig till vatten på flaska och att äta på städade, rena restauranger är vanligtvis den bästa lösningen. Du kan absolut prova på den lokala gatumaten, men bara om du har en mage av stål.

En månad kvar – ska jag börja packa, kontrollera saker innan flygresan Faro - Göteborg?

Att börja packa en månad före avresan skulle kanske vara att överdriva, men det är dags att agera på andra områden. Du bör kontrollera om dina resedokument, till exempel ID-kort eller pass, fortfarande är giltiga (och bör vara giltiga i minst tre månader från inresedatum), så att du hinner byta ut dem mot nya. Läs igenom reglerna och kraven gällande incheckning. Ta reda på om du måste ta några vacciner innan resan till landet i fråga. Det är alltid värt att läsa om kollektivtrafiken och andras erfarenheter av den, samt om det finns några nationella helgdagar under tiden du kommer att vistas där.