Flyg från Paderborn till Zagreb

01 feb 08 feb Avresa

Snabbguide - flyg från Paderborn till Zagreb

Vad kan jag dricka eller äta på planet när jag flyger från Paderborn till Zagreb?

I stort sett allt, men vi rekommenderar hälsosamt käk och dricka. Du kan till och med köpa alkohol ombord, vi skojar inte! Men om du är en artig person och inte vill irritera folk, håll dig borta från mat eller livsmedel med intensiv lukt såsom köttfärslimpa eller sparris. När det gäller att dricka, känn dig fri att köpa dig läsk eller vatten i passagerarzonen på flygplatsen efter att du har gått igenom säkerhetskontrollen.

Besvärliga kids – hur kan man hålla dem upptagna?

Vi alla känner igen bilden av ett argt eller uttråkat barn som skriker, gråter eller sparkar på sätet framför sig. Att sparka kan vara ett sätt att säga "fan heller!" Men ibland betyder det att barnet är uttråkat eller helt enkelt rädd om det skriker och gråter. En smart förälder tar med sig lite leksaker ombord, spelar "gammaldags" spel med barnet (som vi brukade göra i bilen när vi reste med föräldrar), vissa läser en bok eller serietidning för dem. Och när tekniken tog över, kom läsplattor och smartphones med filmer att bli praktiska som aldrig förr! Visa stöd och förståelse, om deras barn är stökiga, det är inte trevligt för dem heller. Och de är dessutom nervösa hur andra resenärer kommer att reagera.

Låt oss prata om alkohol... under flygresan från Paderborn till Zagreb

Vi säger inte att det är dåligt att dricka, tvärtom! Men det har skapats av smarta människor för smarta människor. Starta inte ett party ombord! Alkohol ska enbart användas till att dämpa flygrädslan och slappna av lite. Tro oss, om du inte gillar när barn gråter och skriker ombord, kommer du att hata när en resenär är berusad. Det blir inte bara en stor plåga för andra resenärer men också ett problem för flygvärdinnor. Drick inte för mycket (överhuvudtaget, inte bara på planet)... för att inte tala om att det skulle kosta dig en liten förmögenhet att bli full på planet

Kosmetika under din flygresa

Luftfuktigheten i ett plan är cirka 20%, medan det i ett vanligt stängt rum är cirka 50-65%. Det är inte ett stort problem på en kort flygning, men på en lång flygning eller om du ofta flyger kan det bli ett problem. Din hud kan kännas torr och du kan känna dig generellt tröttare än du borde. Flygvärdinnorna är bästa källan till lösningar på detta, de ser ju alltid perfekta ut. Om du dras med sådana problem, skaffa dig en bra fuktkräm och ta med lite rosvatten i aerosolbehållare. Det kommer inte bara att uppfriska din hud utan även omsluta dig med en underbar doft!