Flyg från Göteborg till George

03 mar 10 mar Avresa

Snabbguide - flyg från Göteborg till George

Savoir vivre på flyget vid flygning från Göteborg till George

Detta är ett ämne för minst en doktorsavhandling. För det första är vanlig artighet mycket uppskattad! Hjälp äldre, om du är starkare eller längre, hjälp människor att placera väskorna i bagagehyllan. Starta inte armbågsfajt om ett armstöd (gyllene regel: fönsterplats får utsikten och sidoarmstöd, gångplats får extra benutrymme och mittenplats får båda armstöd!), du ska ha högre nivå än så (och de flesta saker, du är i ett plan högt uppe bland skyarna). Att starta ett drinkparty eller kalasa på väldoftande rätter är absolut passé. Och ta aldrig, ALDRIG av dig skorna! Och det mest irriterande ämnet: gråtande barn. Kom ihåg att de är små: rädda, uttråkade, ibland får småbarn verkligen ont av skiftande lufttryck och det är därför de gråter under start och landning. Deras föräldrar är också nervösa och oroliga - för sina barn och för människorna omkring dig. Tålamod är mycket viktigt här, kanske du kan avleda barnets uppmärksamhet med en smart, improviserad leksak? Föräldrar skulle vara tacksamma och du skulle få lite lugn och ro som du behöver.

Vad du inte behöver när du flyger från Göteborg till George

Många saker skulle tillhandahållas av hotellet (eller dina vänner, om du stannar hos dem). Du behöver inte en hårtork, handdukar, tvål, schampo... Dessa saker tar mycket plats i väskan, ett utrymme du kan använda till dina kläder och riktigt viktiga saker. När det gäller kläder, tänk kreativt! Välj vad som är bekvämt och ser bra ut, du behöver inte alltid en aftonklänning eller en kostym, eller hur? Om du inte är en professionell fotograf (se till att försäkra din professionella utrustning!), har du förmodligen en bra kamera i din smartphone. Och även om vi alla älskar pappersböcker tar e-läsare mycket mindre plats än en stor hög med böcker.

My preciousss – de glömda, nyttiga sakerna

Det finns en lista över användbara saker som ofta glöms bort när man packar. Den första och viktigaste sak som du MÅSTE kolla två gånger är dina... boardingkort. Utan dem skulle du behöva betala extra avgift på flygplatsen. Det är värt att kolla om du också har din försäkring med dig. Dessa är de enda nödvändiga sakerna. Men andra verkar vara nästan livräddande. Som, hm... USB-adaptrar? En vecka före avresan börja göra en lista över de saker du använder varje dag så att du inte glömmer bort saker som är viktiga i ditt liv.

Mindre bagage - varför det är värt att vara lättare när man reser från Göteborg till George

Först och främst skulle du spara lite tid. Du behöver inte vänta i incheckningskön för att få ditt bagage registrerat, om du reser bara med handbagage! Och det är också bekvämt. Det är lättare att röra sig och gå, speciellt i varma länder, när värmen suger musten ur dig (eller i de snöiga länderna, det är svårt att kämpa sig genom snödrivor med en stor väska). Och ännu viktigare, din rygg skulle tacka dig för det också.