Flyg från Brindisi till Verona

03 mar 10 mar Avresa

Snabbguide - flyg från Brindisi till Verona

Flygning från Brindisi - shoppingrundan!

Även om det kan vara frestande att shoppa, gör inte det innan du gått igenom säkerhetskontrollen. I Europa är alla vätskor endast tillåtna att medföras ombord i behållare på max 100 ml, inslagna i en transparent plastpåse etc. Liknande begränsningar gäller för USA. Det är ett vanligt misstag att man till exempel köper parfymer och sen blir överrumplad vid säkerhetskontrollen... Det är vad den tullfria zonen är till för! När du har gått igenom säkerhetskontrollen kan du i stort sett köpa vad som helst där och ta med det ombord på flyget.

Parkeringsplatser i Brindisi och Verona

Om du flyger för två eller flera veckor, tar du dig vanligtvis till flygplatsen med taxi. Men när det gäller kortare resor, kommer din snåla sida vanligtvis fram. Det finns en lösning på detta! Undvik parkeringsplatser direkt på flygplatsen, generellt är de väldigt dyra och det skulle vara en besvikelse om din bilparkering kostade mer än din flygbiljett, eller hur? Leta efter parkeringsplatser i närheten av flygplatsen - vissa erbjuder till och med skjuts till flygplatsen! Glöm inte "kiss & fly"-områden som blir alltmer populära. Be en vän att ge dig skjuts, du skulle få gratis 5-15 minuter för att lasta ur ditt bagage och säga hejdå.

Hur man kan ta sig till flygplatsen i Brindisi eller Verona

Du måste komma ihåg att du måste ta dig till flygplatsen två gånger - på avrese- och destinationsorten när du ska resa tillbaka! När du anländer till destinationsorten, jämför priserna på kollektivtrafik och taxiresor (taxiappar är ganska praktiska!). Ibland behöver man betala nästan en symbolisk summa för biljetter till kollektivtrafik, ibland är det extremt dyrt och taxi skulle vara ett bättre val. Fråga alltid på ditt hotell, även om vissa hotell har inga problem med att hjälpa dig att ta dig till din flygplats, oftast ska det vara fler än en gäst. Ju fler desto bättre!

Du är inte en kamel – ta inte med för mycket bagage!

Det är alltid värt att överväga, om du behöver bagage som ska checkas in eller inte. Självklart är vi alla frestade att ta med oss alla saker vi använder i våra hem. Men hallå, de flesta hotell förser dig inte bara med handdukar utan också med alla vanliga hygienartiklar du behöver för din vistelse - du behöver inte tänka på tvål, schampo osv. Och ditt bagage blir redan lättare. När man vet att man kommer att vara på resande fot, är det till ingen nytta att släpa med sig en stor väska, handbagage skulle räcka. Det är förvånande hur många saker man kan packa ner i en liten väska. Självklart om du inte reser mitt på vintern eller flyger till norra polcirkeln. Tänk två gånger om du behöver varje föremål du vill packa ner. Du skulle tacka oss många gånger under din resa, om du lämnar vissa saker hemma!